Prvomájový horoskop: Líbání podle zvěrokruhu! Kdo je něžný a kdo dravec?

Prvomájový horoskop: Líbání podle zvěrokruhu! Kdo je něžný a kdo dravec?
Zdroj: Freepik
Beran (21. 3. – 20. 4.): Berani si na romantické dlouhé polibky příliš nepotrpí. Líbání pro ně znamená spíše klíč k sexuálním radovánkám. Proto je rychlé, plné vzrušení a chtíče.Býk (21. 4. – 21. 5.): S Býkem si užijete láskyplného líbání, které nebere konce. Někdy s polibky otálí, ale postupem času ho ovládne touha a protějšku zcela propadne. Pokud však necítí lásku, líbání není slast, ale mučení.Blíženci (22. 5. – 21. 6.): Když se líbáte s Blížencem, jakoby vás líbaly dvě rozdílné osobnosti. Jedna si dopřává romantiku a druhá má z líbání spíše legraci. Blíženci s polibky nešetří, ale rychle se přesouvají ke krku a k zajímavějším partiím těla.Rak (22. 6. – 22. 7.): Myslíte si, že je Rak zakřiknutý a stydlivý? Opak je pravdou. Jemně si vás vychutnává a jeho polibků se prostě nenabažíte. Je něžný a líbání okoření laskáním ušních lalůčků a krku.+ 8 fotek+ 9 fotek

Nejkrásnější milostná předehra je líbání, neboť jak řekla Daphne du Maurier: Zamilovaní zavírají při líbání oči, protože chtějí vidět srdcem! Co cítíte vy, když se na Prvního máje oddáváte sladkým polibkům s vaší drahou polovičkou?

Jana Jánská
Jana Jánská 01. 05. 2023 06:00

Květen, měsíc lásky. Slunce svítí, květiny a stromy kvetou, ptáci zpívají a na světě je hned veseleji. Na Prvního máje jsou najednou všichni zamilovaní tak nějak ještě více než jindy! Ženám dává polibek pod rozkvetlým stromem naději, že budou po celý rok stále tak krásné.

První máj je také ideální příležitostí jít na první rande. Atmosféra k tomu přímo svádí. Nervozita je ale před prvním polibkem velká a každý chce na svůj protějšek udělat dojem.

Proto jsme pro vás připravili horoskop, který prozradí, jak jednotlivá znamení líbají. Podívejte se do galerie!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články