Seznamovací horoskop na prázdniny 2023: Podívejte se, kde máte nejvyšší šanci potkat lásku

Seznamovací horoskop na prázdniny 2023: Podívejte se, kde máte nejvyšší šanci potkat lásku
Zdroj: Freepik
Beran (21. 3. – 20. 4.): Ohnivé znamení Berana má v létě 2023 největší šanci potkat lásku při nějaké sportovní příležitosti, ať už v přírodě nebo třeba na fotbalovém hřišti. Beran prahne po nových výzvách a při seznamování není nesmělý. Horké paprsky slunce zbožňuje a vzbuzují v něm erotické představy.Býk (21. 4. – 21. 5.): Pokud se jedná o Býka, nejvyšší šance má na luxusní dovolené v Toskánsku nebo Provence, prostě všude tam, kde je vynikající jídlo, pití a úchvatná příroda.Blíženci (22. 5. – 21. 6.): Pokud zrovna necestuje po exotických zemích a nedobývá srdce přitažlivých protějšků, najdete Blížence na festivalech. A právě tam může potkat někoho, kdo ho opravdu osloví. Vždyť Blíženec miluje zábavu ve společnosti, kde se projevují jeho komunikační dovednosti.
Rak (22. 6. – 22. 7.): S Rakem je to na dvě strany. Zbožňuje adrenalinové sporty, ale také rád lenoší někde u vody. Rak si milerád dopřeje dovolenou, kde prostě nemusí nic dělat. Nejvyšší šanci na seznámení má o prázdninách 2023 na zahrádkách hospůdek nebo prostě tam, kde se dobře vaří.
+ 8 fotek+ 9 fotek

Prázdniny 2023 jsou za rohem, léto přichází už 21. června v 16 hodin a 57 minut našeho času. Chcete si v nadcházejících letních měsících najít novou lásku? Podívejte se, kde ji můžete potkat!

Jana Matušková
Jana Matušková 16. 06. 2023 05:36

Letní prázdniny, doba pohody a dovolených. A pro někoho i skvělý čas najít si osudového partnera, vždyť z celého roku právě v létě trávíme nejvíce času venku, s přáteli, na akcích. Patříte-li mezi ty nezadané, možná vás inspiruje tento seznamovací horoskop.

Býci podle něj mají největší šanci na seznámení někde na dovolené, pro Blížence je zase skvělá příležitost poznat někoho zajímavého na festivalu. Jak na tom jsou všechna znamení zvěrokruhu? Mrkněte do galerie!

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články