Seznamovací horoskop: Kam vyrazit, abyste potkali životní lásku!

Seznamovací horoskop: Kam vyrazit, abyste potkali životní lásku!
Zdroj: Pixabay

Někdo se seznamuje v baru, jiný přes internet. Kde preferujete poznat lásku svého života vy a vyplní se vám to? Máte šanci potkat toho pravého v knihovně nebo spíš u vychlazeného drinku?

Jana Jánská
Jana Jánská 18. 08. 2020 07:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Ohnivé znamení Berana potkáte nejčastěji u nějaké sportovní příležitosti, ať už v přírodě nebo na fotbalovém hřišti. Beran prahne po nových výzvách a při seznamování není nesmělý. Horké paprsky slunce zbožňuje a vzbuzují v něm erotické představy.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud se jedná o Býka, nejčastěji na něj narazíte na luxusní dovolené v Toskánsku anebo Provence, prostě všude tam, kde je vynikající jídlo, pití a úchvatná příroda.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud zrovna necestuje po exotických zemích a nedobývá srdce přitažlivých protějšků, najdete ho na festivalech. Blíženec miluje zábavu ve společnosti, kde se projevují jeho komunikační dovednosti. Také rád tančí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

S Rakem je to na dvě strany. Zbožňuje adrenalinové sporty, ale také rád lenoší někde u vody. Rak si milerád dopřeje dovolenou, kde prostě nemusí nic dělat. Můžete na něj narazit na zahrádkách hospůdek anebo na gastronomickém workshopu.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Hlavně ať není nuda! Lev se nespokojí s ničím obyčejným, proto ho nejčastěji potkáte na přepychové dovolené u moře či na koupališti. Voda a slunce, to je pro něj to pravé ořechové. Lev vyzkouší potápění, seskok padákem anebo plavbu na jachtě.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Muži ve znamení Panny rádi navštěvují stylové hospůdky, kde relaxují a vyprávějí zážitky z pečlivě naplánované dovolené. Ženy zbožňují pobyty u moře, proto jsou častými účastnicemi zájezdů. Festival, sportovní akce ani pobyt v přírodě pro Panny nejsou v kurzu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Velký cestovatel a požitkář, to je Váha. Nejraději si vybírá nevšední destinace, kde je možné rybařit, zažít dobrodružství v přírodě a vyzkoušet své nové horské kolo. Váha nepohrdne koncertům vážné hudby ani festivaly napráskanými lidmi.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štír se objevuje na romantikou nabitých místech, kde jej čeká vzrušující flirt. Pokud se mu nedaří v lásce, nepohrdne adrenalinovými sporty a pobytem někde u vody.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Největší světák a cestovatel, to je Střelec. Objevuje nejrůznější místa planety a často prožije nějaký ten románek. Střelec rád rybaří, sportuje, posedí si v hospůdce u lesa a stráví noc pod širákem. Přírodu a koupání má prostě k smrti rád.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kde potkáte Kozoroha? Prahne po cestování a poznání nových lidí, ale nejčastěji ho najdete někde v divadle anebo na výstavě. Kozoroh miluje přírodu, proto nepohrdne poznávacím zájezdem ani sportovním pobytem.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

S Vodnářem je to velmi rozmanité. Najdete ho na nejrůznějších místech, kavárna, festival, dovolená u moře, sportovní relaxace, koupaliště anebo divadlo. Jen pozor, jakmile se s vámi nebude bavit, asi ho další den neuvidíte.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Znamení Ryb zbožňuje dovolenou u moře, kde prožije chvíle plné fantazie. Ryba se pohybuje na koupalištích, kde může v klidu relaxovat. Ráda si zajde do stylové restaurace a za skutečnou romantikou.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články