Smrtící milostný trojúhelník: Nevěrná dívka poštvala na svého přítele nelítostné vrahy

Láska, nenávist a vražda: Za smrtí 16letého Seatha Jacksona stála jeho ex
Zdroj: Unsplash

Rozchod se někdy nevyplácí. Platí to třeba v případě teprve šestnáctiletého Seatha Jacksona, kterého nechala bandou rozzuřených vrstevníků zavraždit jeho zhrzená expřítelkyně. Vlákala ho do "domu smrti", kde ubohý mládenec prošel nevýslovným utrpením.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 17. 01. 2023 11:00

Během kruté vraždy drželi spolu. Když však na ně dosáhla ruka zákona, otočili se jeden proti druhému. Ale ani to je neochránilo od vysokých trestů. Co se stalo v onen nešťastný den?

Milostný trojúhelník

Seath Jackson byl úplně normální puberťák, který vyrůstal s rodiči a dvěma staršími bratry na Floridě. Navštěvoval střední školu a snil o tom, že se v budoucnu prosadí ve smíšených bojových uměních. Když začal chodit s patnáctiletou Amber Wright, po nabyl třech měsících dojmu, že je součástí milostného trojúhelníku. Měla ho podvádět s o tři roky starším Michaelem Bargem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Morbid Podcast (@morbidpodcast)

Následoval rozchod, který zhrzená Amber začala řešit na sociálních sítích. Bargo zatím Seatha nenáviděl čím dál víc. Věřil Amber, takže si myslel, že ji expřítel pouze využil. A tak se to rozhodl řešit ve stylu gangsterských rapových videí, jejichž byl velkým fanouškem. Zbraň už u sebe nosil a nijak se tím netajil.

Napětí eskaluje

Začátkem dubna 2011 vyzval Michael Seatha k tomu, aby si své spory vyřídili ručně. Každý si mohl přivést jednoho kamaráda. Mělo k tomu dojít v přívěsu Michaelova známého. Když se Seath a jeho kumpán přiblížili, uslyšeli výstřel. Šli se podívat, co se děje. To byl Michael, který se je tím snažil vystrašit.

O pár dnů později se ale rozhodl, že chce vraždit. Celou akci naplánoval s dalšími čtyřmi lidmi, mezi nimiž nechyběla ani Amber. Právě ona měla Seatha přilákat. Snažila se mu namluvit, že šla do sebe a chce jen jeho. Seath zprvu váhal, protože tušil, že může jít o léčku, pak se ale nechal ukecat.

Brutální vražda Seatha Jacksona

Jakmile Seath vstoupil do přívěsu, praštil ho jeden z chlapců dřevěným předmětem do hlavy. Michael Bargo poté začal bezmyšlenkovitě pálit ze své zbraně. Zraněnému Seathovi se nějakým způsobem podařilo dostat ven, tam ho ale napadl další z útočníkových kamarádíčků. Následně ho odnesli do vany, kde po něm Bargo začal znovu pálit. Podle soudních dokumentů měl být smrtící ránou výstřel do obličeje.

Následně bezvládné tělo hodili na ohniště. Zajímavé je, že o všem věděl bývalý přítel Ambeřiny matky. Ten také ráno pomohl s úklidem. K odstranění důkazů bylo použito bělidlo. Zbytky těla uložili do kbelíků a vyhodili do vodou naplněného skalního lomu v Ocale. Ač pak při soudu házeli vinu jeden na druhého, odsoudili je všechny k doživotním trestům. Michael Bargo se stal nejmladším floridským vězněm v cele smrti. V roce 2021 platnost jeho rozsudku potvrdil Nejvyšší soud.

Zdroje informací:

Allthatsinteresting.com: Inside The Horrifying Murder Of 15-Year-Old Seath Jackson

Mirror.co.uk: Beaten to death and burnt by his 15-year-old ex-girlfriend in a violent attack which shocked America

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články