Vražda za pravdu: 13letý Dylan Redwine zemřel kvůli tomu, že odhalil otcovo lechtivé tajemství

Vražda kvůli fotografiím: Třináctiletý Dylan Redwine zemřel, protože viděl tátu v dámském oblečení
Zdroj: Pixabay

Psal se 8. listopad 2012 a Mark Redwine měl vyzvednout svého třináctiletého syna Dylana v rámci střídavé péče, na níž se domluvil se svou bývalou manželkou. Jenomže Dylanovi se k otci vůbec nechtělo. Měl z něho strach a zároveň byl na něho naštvaný. Rok předtím totiž našel v počítači tátovy fotky v dámském oblečení...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 15. 12. 2022 11:00

Dylan rok předtím odhalil se svým bratrem otcovo přísně střežené tajemství. Chtěl to s ním nyní probrat. Jenomže otcova reakce byla horší, než si kdo dokázal představit. Aby nic nevyšlo najevo, neváhal svého syna sprovodit ze světa.

Narušený vztah otce se synem

Dylanovi se za otcem vůbec nechtělo. Vždyť předtím našli v jeho počítači vskutku neobvyklé fotografie. Mark na nich byl v ženské paruce a dámském prádle. V ruce držel plenu s výkaly. Zřejmě je konzumoval. I když bylo jasné, že má otec nějakou úchylku, Dylan chtěl slyšet vysvětlení přímo z jeho úst.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Inhuman Podcast (@inhuman_podcast)

Dylan prosil otce, aby mohl přespat u svého kamaráda, ale nedostal povolení. Naposledy psal ze svého telefonu zprávu ve 21:37. Od té doby se už nikomu neozval. Mark Redwine tvrdil, že ráno (19. listopadu) odešel pryč. A když se vrátil, Dylan již doma nebyl. Jeho manželka mu to ale nevěřila. Okamžitě začalo rozsáhlé pátrání po lesích a horách obklopujících Redwinův dům.

Osudové setkání s otcem

Během několika následujících dní se vyšetřovatelům ozvala další z bývalých manželek nezdárného otce. Vypověděla zajímavou historku. Kdysi jí prý řekl, že kdyby se chtěl zbavit těla, nechá ho v lesích. A proč vůbec pomýšlel na vraždu? Neunesl by fakt, že své děti nemůže mít u sebe a vychovávat je? Byly fotky jeho skutečným motivem?

O sedm měsíců později byly na Middle Mountain Road nalezeny Dylanovy částečné ostatky. V té době Mark Redwine vystoupil televizní v show Dr. Phila i se svou manželkou. Po vzájemném obviňování odmítl test na detektoru lži. V srpnu roku 2013 byly v jeho obývacím pokoji nalezeny skvrny od Dylanovy krve. O dva roky později byla objevena Dylanova lebka...

Odhalení Marka Redwina

K zatčení Marka Redwina přesto došlo až za další dva roky. V říjnu roku 2021 se konečně, po sérii dokazování a odkladech kvůli covidu-19, dočkal rozsudku. „Jako otec máte povinnost své dítě chránit a ne ho zavraždit v obýváku, když odhalí vaše tajemství...” řekl soudce. A napařil mu trest -  odnětí svobody v maximální výši 48 let.

Zdroje informací:

The-sun.com: What happened to Dylan Redwine and what was his cause of death?

Allthatsinteresting.com: The Disturbing Story Of Dylan Redwine – The 13-Year-Old Boy Whose Father Killed Him Over Secret Lewd Photos

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články