Sandra (28): Můj přítel má neuvěřitelně atraktivního kamaráda. Můžu na něm oči nechat

Sandra (28): Můj přítel má neuvěřitelně atraktivního kamaráda. Můžu na něm oči nechat
Zdroj: Freepik

Je těžké zachovat si vážnou tvář v přítomnosti člověka, který nás přitahuje. Spousta lidí neví, jak se má chovat, co dělat a co říkat. Tak to má i Sandra. Problémem je, že ji přitahuje nejlepší kamarád jejího přítele.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 19. 07. 2022 13:00

Už půl roku chodím s Jonášem (30). Opravdu moc si rozumíme a mám ho velice ráda. Máme toho spoustu společného, oba jsme velcí nadšenci do filmů, takže si o nich dokážeme povídat celé hodiny.

S přítelem si perfektně rozumíme

Je to jeden z mála lidí v mém okolí, se kterým si můžu povídat naprosto o čemkoliv, ať jsou to naše oblíbené filmy, politika, počítačové hry nebo práce. Vždycky najdeme společnou řeč. Díky tomu náš vztah postupuje poměrně rychle. Už přes tři měsíce spolu bydlíme. A nemůžu si na nic ztěžovat. Jonáš je úžasný, uklízí i vaří. A já jsem za něj opravdu moc vděčná.

Všechno to ale má jeden háček, tím je Jonášův nejlepší kamarád Michal (30). Poznala jsem ho před čtyřmi měsíci na jedné narozeninové oslavě a už tam mi bylo jasné, že nebude jednoduché s ním vyjít. Důvod vás možná překvapí.

Líbí se mi jeho kamarád

Michal je neuvěřitelně sexy. Má husté černé vlasy, je vysoký a má modré oči. Na jeho vysportované tělo se prostě nemůžu přestat dívat. Opravdu na něm můžu oči nechat, Michal je přesně můj typ. A proto pokaždé, když ho vidím, jsem nervózní. Nevím, co mám dělat nebo co říkat.

Velkým problémem je, že si mého chování začali všímat i ostatní. Jonáše nevyjímaje. „Proč se vždycky chováš divně, když k nám přijde Michal? Většinou hned odejdeš. Ani ho nepozdravíš. Nemáš ho ráda? Udělal ti něco?“ zeptal se mě Jonáš jednou.

Mám být upřímná?

A já nevím, co mu na to mám říct. Opravdu netuším, jestli mám k němu být upřímná. A říct mu, že se mi Michal strašně líbí a přitahuje mě. Nebo mu mám lhát? Nejraději bych byla otevřená a stavěla svůj vztah s Jonášem na upřímnosti. Ale nejsem si tak úplně jistá, jak by přijal to, že se mi líbí jeho kamarád.

Já mám v hlavě jasno, chci udržet vztah s Jonášem. Rozumíme si a mám ho doopravdy ráda. To, že se mi Michal líbí a je pro mě neskutečně atraktivní, ještě nic neznamená. Ale pochopil by to Jonáš stejně? Nenaštval by se a nechtěl by se se mnou rozejít?

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články