Žaneta (24): Přítel se raději mazlí s činkou. Teď bude na ty své velké svaly sám

Žaneta (24): Přítel se raději mazlí s činkou. Teď bude na ty své velké svaly sám
Zdroj: Freepik

Žanetina nedávná známost byla velkou školou. Daniela poznala v posilovně a uchvátil ji natolik, že přehlédla jednu podstatnou věc. On měl oči jen pro sebe a své svaly. To jí došlo až na společné dovolené. Celý týden ležela u moře sama, protože Daniel chodil každý den jen cvičit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 07. 2022 07:00

Můj přítel Daniel (25) je hotový maniak. Jeho svaly jsou pro něj důležitější než láska druhého člověka. Naše dovolená u moře toho byla jasným důkazem. Při výběru dalšího partnera budu obezřetnější.

Přítele jsem poznala v posilovně

S Danielem jsme se poznali před rokem. Došlo k tomu v posilovně, kam jsem v té době aktivně docházela. Byl to další z mých krátkodobých záchvatů, kdy jsem chtěla se sebou něco udělat. Během několika měsíců jsem zapadla do jednoho fitka. Připadala jsem si tam dobře. Místní mě zdravili a říkali, že vypadám dobře.

Když mě Daniel oslovil a pozval na proteinový nápoj na bar, přišlo mi to roztomilé. „Docela jsi na sobě zamakala, co?“ hodnotil moje tělo. „To víš, tady se cvičí samo," pronesla jsem. Moc se mi líbil. Je vysoký a má skutečně hodně svalnatou postavu. Vždycky stál na stejném místě s činkou v ruce a prohlížel se v zrcadle.

Dlouho jsme se potkávali jen na posilovacím stroji. Byl tam, když jsem přišla, a zůstával i po mém odchodu. Jako čerstvě zamilované holce mi to přišlo úžasný. „Chápeš to? On na sobě maká od rána do večera. Kdybys viděla ty jeho svaly," básnila jsem kamarádce Lucce. „Bacha na něj. Takový chlap nemá v hlavě nic jiného," upozornila mě.

Činky neodložil ani na dovolené

Já ji neposlechla a do vztahu se svalovcem jsem se vrhla po hlavě. Bylo ale nad lidské síly vytáhnout ho i někam jinam. Když jsme šli do kina, byl velmi nervózní. Během promítání mi šeptal, že až film skončí, musí zase do posilovny. Škoda, že mě tehdy netrklo, že je ten chlap úplně mimo. Rok se s rokem sešel a já nám naplánovala dovolenou  u moře.

Tahle dovolená byla ještě horší, než když jsem jela s našima v patnácti k moři a jedla na dece řízek. Daniel jako první po našem příletu hledal posilovnu. „Je tady někde fitko, že?" ptal se lámanou angličtinou na recepci. „Ta naše je aktuálně mimo provoz. Nejbližší posilovna je vzdálená asi 3 kilometry,“ řekla recepční. To Danielovi málem praskla cévka.

„Jdeme k moři?" zeptala jsem se radostně. „Musím si nejdřív zacvičit. Jdi napřed, najdu si tě," zahulákal a pelášil do fitka. A tak jsem strávila u moře celý den sama. Daniel přišel až k večeru. Byl totiž cvičit! Na dovolené! Bylo to pro mě nepochopitelné. Kdyby šlo jen o jeden den, možná bych nad tím mávla rukou. Jenže to pako mě nechalo týden o samotě. Raději se mazlil s činkou.

Po návratu z dovolené byl konec

Jednou odpoledne mi to nedalo a vydala jsem se za ním. Když jsem viděla jeho nafoukaný výraz v zrcadle, došlo mi, že to bylo šlápnutí vedle. Hned jsem si vzpomněla na Lucčina slova. Zbytek dovolené už jsem snad ani netoužila po tom, aby se ke mně připojil. Najednou mi byl protivný. A když už jsme byli náhodou spolu, on měl oči jen pro své svaly.

„Děkuji za krásný týden. Moc jsem si to užil," pronesl v letadle na zpáteční cestě. Bylo to na facku, ale raději jsem mlčela. Náš vztah jsem ani extra ukončovat nemusela. Stačilo, abych se pár dní neukázala v posilovně. Už se neozval. Až si budu příště hledat chlapa, určitě to nebude mezi činkami.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články