Jarda (28): Přítelkyně se přihlásila do soutěže fitness bikiny. Teď hořce lituji, že jsem ji v tom podpořil

Jarda (28): Přítelkyně se přihlásila do soutěže fitness bikiny. Teď hořce lituji, že jsem ji v tom podpořil
Zdroj: Freepik

Když se Soňa přihlásila na soutěž fitness bikiny, Jarda netušil, co to způsobí. Z křehké dívky se stal jeden velký sval. A to ho trošku děsí. Snaží se sice Soňu podporovat, ale uvnitř s tím bojuje. Forma, do které se kvůli soutěži dostala, se mu nelíbí.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 02. 05. 2022 13:00

Když mi přítelkyně Soňa (26) oznámila, že se chce zúčastnit soutěže fitness bikiny, netušil jsem, co se pod tím skrývá. Zcela nevědomky jsem jí dal požehnání, aniž bych věděl, jak se moje kráska změní. Dnes je ze Soni svalnaté monstrum, které mě přestalo zcela přitahovat. Zatím mlčím, protože pro fitness žije, ale její aktuální forma se mi vůbec nelíbí.

Přítelkyně trénuje na soutěž fitness bikiny

Soňa se vždycky hodně věnovala sportu. Když neseděla na posilovacím stroji v posilovně, seděla na kole a jela si pro svých 50 km. To, že je pro sport vášnivě zapálená, se krásně odráželo na její postavě. Měla pevné tělo s nádherným zadečkem. Náležitě byla na svoji figuru hrdá.

Jednoho dne jí to ale přestalo stačit. „Co bys řekl tomu, kdybych se přihlásila na fitness bikiny?" vznesla dotaz. „Jasně, proč ne," souhlasil jsem, aniž bych věděl, o čem je řeč. Slovo fitness mi dalo znamení, že to bude něco se sportem. Soňa radostí zajásala a děkovala za podporu. Druhý den naběhla za svým trenérem a začala její příprava na soutěž.

V posilovně musela být každý den a pilně trénovat. První týdny se její postava příliš neměnila, takže jsem byl v klidu. Další měsíc už bylo vidět, jak se jí dělá korba a vylézají jí šlachy po celém těle. Zbystřil jsem a začal se více zajímat, na jakouže to jde soutěž. Pro lepší vysvětlení mi pustila jeden starý záznam. Když jsem viděl ty ženy, co vypadají jako muži, dost jsem se zalekl.

Z křehké ženy se stalo svalnaté monstrum

„A ty budeš vypadat taky tak?" zeptal jsem se opatrně. „Ne! Já budu ještě víc vysekaná," poplácala se po tricepsu. „Vždyť to není hezký," ujelo mi. „Není hezký? Tak snad jsi věděl, co taková soutěž obnáší, ne?" vystartovala. To, že jsem o tom neměl zdání, jsem raději zatajil. Soňa byla pro soutěž tak zapálená, že jsem jí nechtěl kazit radost.

Jenže mi začalo dělat problém tiše přihlížet tomu, jak se mění. Její krásná ženská stehýnka se změnila v jeden veliký sval. Má nohu jako Arnold a mě se to nelíbí. Její jemné ručičky se změnily v nabubřelý sval, který není ani trochu hezký. A její obličej? Jako kdyby to nebyla ona. Je jen samý sval a šlacha.

Po večerech trénuje chůzi na podpatích. Chodí sem a tam a různě zatíná svaly. Nejhorší na tom je, že chce, abych se díval a obdivoval ji. Jde mi to jen těžko. Nelíbí se mi to, nepřijde mi to přitažlivé. Soňa se pro mě stala jen svalnatým monstrem, kterého se místy i bojím. Když mi jednu ubalí, je po mě. Navíc má tisíckrát lepší formu než já. A to je taky trapas.

Chci zpátky svoji křehkou partnerku

Většina našich společných přátel jí skládá jednu poklonu za druhou. Vidím na ní, jak je šťastná a cítí hrdost. Dře jako mezek, má za sebou kus práce a já to vím. Jenže se mi to nelíbí, nemám pro to pochopení a neumím ocenit výsledek. Do soutěže zbývá pár týdnů. A já se nemůžu dočkat, až to bude za námi.

Můžu se jen modlit, že stávající formu nebude chtít držet celoživotně. Já si až do soutěže musím dávat pozor na pusu, abych něco neřekl. Ode mě se čeká podpora a uznání. Už se ale nemůžu dočkat dne, kdy to bude zase ta křehká Soňa.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články