Co o vás prozradí obočí: Jeden druh svědčí o rozhodnosti a vůdčích schopnostech

Co o vás prozradí obočí: Jeden druh svědčí o rozhodnosti a vůdčích schopnostech
Zdroj: Freepik
Lidé s obyčejným obočím mají smysl pro styl a krásu, jsou považováni za perfekcionisty.Lidé s téměř rovným obočím mívají logické a racionální myšlení. Nejsou impulzivní.Zašpičatělé obočí symbolizuje osobnost, která umí rychle vyhodnotit situaci i učinit rozhodnutí. Velmi tenké obočí vypovídá o jemnosti, ale i nízké sebedůvěře a ctižádostivosti. Tito lidé se neradi dostávají do konfliktu.+ 2 fotky+ 3 fotky

Studováním detailů tváře toho můžeme o ostatních spoustu zjistit. Ani obočí v tomto ohledu nezůstává pozadu. Co se z něj dozvíme? Prohlédněte si obočí své i druhých a zjistěte v našem zábavném článku, jaká tajemství (nejen) o vás prozrazuje.

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 19. 04. 2021 13:30

Obočí může mít různý tvar, ale i hustotu. Ať už máte rovnoměrné obočí, husté nebo ostrý klenutý oblouk, říkáte toho okolí spoustu ještě předtím, než vyslovíte jakákoliv slova.

Zaoblené obočí

Kulaté obočí svědčí o laskavosti a pozornosti. Tyto osoby zajímají problémy druhých a rády jim pomohou. Při rozhodování se snaží zohlednit i jejich zájmy.

Téměř rovné obočí

Obočí bez výrazných křivek vypovídá o tom, že jeho nositel upřednostňuje logické a racionální myšlení. Vše si raději dvakrát zkontroluje. Není impulzivní a nebojí se věci nazývat pravými jmény.

Trojúhelníkové obočí

Toto obočí symbolizuje osobnost, která umí rychle vyhodnotit situaci a udělat včasné rozhodnutí. Spontánnost má i svá negativa, ale zase je s těmito lidmi zábava. Většinou to jsou přirození vůdci a nevyhýbají se zodpovědnosti. Špičaté obočí nosí lidé, kteří se rozhodují na základě emocí.

Obyčejné obočí

Obočí, které je možné označit jako ideální, bývá umístěno trochu výše. Jeho nositelé uznávají tradiční hodnoty a neradi věci dramatizují. Je jim vlastní smysl pro styl a krásu, jsou považováni za perfekcionisty. Hůře se rozhodují.

Dlouhé obočí

Ti, kteří mají dlouhé obočí, snadno zvládají stres. Jsou velmi živí, společenští a mají spoustu zájmů a přátel.

Krátké obočí

Osoby s krátkým obočím jsou pozorné k detailům a zvyklé stát nohama na zemi. Nemají rády dramata a hůře se přátelí.

Husté obočí

Husté obočí mají lidé, kteří se snadno vyrovnávají s konflikty, věří ve své silné stránky a přitažlivost. Snadno jdou za svým cílem. Lidé s přirozeně hustým obočím bývají rozhodní a přirozeně sebevědomí, nechybí jim logika. Jsou rádi fyzicky aktivní.

Tenké obočí

Velmi tenké obočí vypovídá o vrozené jemnosti, ale také o nízké sebedůvěře a ctižádostivosti. Tito lidé nemají rádi konflikty, zato dobře naslouchají druhým a mají s nimi soucit.

Vysoce klenuté obočí

Lidem s vysoce klenutým obočím je vlastní citlivost vůči druhým. Těžko se otevírají svému okolí, a tak budí dojem arogance. Je jim blízká sebekritika a perfekcionismus.

Diagonální obočí

Když jsou konce obočí výše než začátek, mluvíme o diagonálním tvaru obočí. Strmější úhel sklonu vypovídá o větších emocích a vášních. Tito lidé dobře vědí, co chtějí, a umí si to zajistit.

Sotva viditelné obočí

Tohle obočí je velmi výjimečné. Jeho tvar se těžko určuje. Vypovídá o nejistotě a sklonech pochybovat o sobě.

Zdroje informací:

brightside.me

byrdie.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články