Jitka Zelenková slaví narozeniny: Prozradila tajemství svého mladistvého vzhledu i kolegyň po šedesátce

Jitka Zelenková vypadá stále skvěle.
Zdroj: Instagram
Jitka Zelenková má pleť krásnou po mamince.Jana Švandová se nechala v pozdním věku nafotit pro Playboy.Stašová je skvělá komediální i dramatická herečkaChantal plastiky tají, nemá se však za co stydět, vypadá skvěle.+ 24 fotek+ 25 fotek

Jak bude za třicet let vypadat generace dnešních třicetiletých hereček, to si zatím můžeme jen domýšlet. Mohou si ale být jisté, že pokud to bude jen z poloviny tak dobré, jako to je u nynějších šedesátnic české herecké i hudební scény, tak mají vystaráno. Své o tom ví i oslavenkyně Jitka Zelenková.

Petra Járková
Petra Járková 05. 06. 2019 08:00

Legendární zpěvačka a legenda popu Jitka Zelenková dnes slaví 69. narozeniny a je více než jasné, že u ní platí rčení, že věk je jen číslo, na plné čáře. Jak se o sebe herečka stará, že vypadá stále tak skvěle? A nejen ona! Podívejte se na ty nejvíc sexy české "seniorky", které strčí do kapsy nejednu třicítku.

Jitka Zelenková (69)

Zpěvačka se sametovým hlasem snad nestárne. Má neuvěřitelně pěstěnou pleť, skvělou figuru i vlasy a jejím receptem pro udržení kondice je prý život bez chlapa. Něco na tom asi bude. Kromě toho cvičí, zdravě jí a miluje přírodu. Také se snaží neustále smát, říká, že psychická pohoda je nedílnou součástí procesu péče o sebe.

"Za pěknou pleť jsem vděčná své mamince, nemusím se tedy ani příliš líčit, také se ráda opaluju, ale na sluníčku, do solária bych nešla, což také dodá na zdravém a mladším vzhledu. Ale mám i problém, a to se zkrocením svých kudrdlin, to je občas peklo," prozradila zpěvačka v nedávném rozhovoru.

Jana Švandová (71)

Herečka, která se v sedmačtyřiceti letech nechala nafotit pro Playboy, vypadá i po těch letech pořád skvěle. Za vším je pravidelné cvičení, golf, zdravá strava a prý kvalitní kosmetika.

Chantal Poullain (62)

Herečka, která i po mnoha letech v Česku stále mluví, jako by měla v puse žabí stehýnka, za poslední roky extrémně omládla. Vypadá skvěle, ale rozdíl oproti minulosti je tak markantní, že by zákrok nepoznal jen slepý. Sama herečka kolem toho chodí obloukem, ale my víme své. Rozhodně není důvod se stydět, co by taková matka Sylvestera Stalloneho dala za tak dobře odvedenou práci.

Veronika Freimanová (63)

Herečka vypadá svěže díky genetickému základu, pravidelné péči o pleť, a když je potřeba, vyrazí na nějaké neinvazivní zákroky.

Petra Janů (66)

Zpěvačka s obrovským hlasovým rozsahem je jednou z mála celebrit, které se nebojí přiznat, že podstoupily plastiku. „Snažím se vypadat k světu. Když je ta možnost, tak proč ji nevyužít? Taky nevím, proč bych to měla tajit,“ řekla už před léty v jednom rozhovoru Janů.

Marie Rottrová (77)

Zpěvačka už roky vypadá, jako by vypila nápoj mládí. Hodně dbá na používání kvalitní kosmetiky, cvičí pilates a na plastice prý nikdy nebyla.

Simona Stašová (64)

Od dob, co se jako sexy matka objevila ve filmu Filipa Renče Román pro ženy, patří Simona mezi femme fatale. Na plastice nikdy nebyla, i když jí prý kdysi někdo řekl, že by si měla nechat odstranit váčky pod očima.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články