Jaroslava (31): Moje velká indická láska skončila potupou. Jak mi to mohl udělat?

Jaroslava (31): Moje velká indická láska skončila potupou. Jak mi to mohl udělat?
Zdroj: Unsplash

Když si Jaroslava našla v Londýně přítele z Indie, myslela, že jde o lásku na celý život. Z omylu ji vyvedli jeho rodiče, kteří Rajovi našli nevěstu sami. A to ještě není všechno...

Jana Jánská
Jana Jánská 14. 08. 2021 08:00

Bylo mi 28 let, když jsem v průběhu pobytu v Londýně potkala svou první lásku. Jmenoval se Raj (33) a byl z Indie. Nevím, proč mi učaroval, ale od té první noci v hospůdce s jeho kamarády z počítačové firmy jsem na něj nemohla zapomenout.

Bláznivá láska

Šíleně jsem se zamilovala a strávila romantické léto plné lásky a zábavy v luxusních restauracích. Přišly tři roky života, o kterém jsem si myslela, že nikdy neskončí. Byt na Canary Wharf, dovolené v Římě, Florencii a Paříži. Začala jsem přemýšlet o děťátku.

Jedna věc mě ale vždycky dokázala vyvést z míry. Raj pochází z rodiny vlivných právníků, žijí v Indii a patří do nejvyšší kasty. Jeho kamarád Jason se mi často snažil naznačit, že jakákoliv budoucnost s indickým princem nepřichází v úvahu. Rodiče mu nikdy nedovolí, aby se oženil mimo svoji třídu a příslušnost.

Odmítala jsem to, byla jsem zamilovaná až po uši. Raj by mi přece řekl, kdyby se mnou nemohl žít! Proč by se takhle přetvařoval?

Rodiče mu vybrali jinou nevěstu

Po třech letech přijela Rajova matka do Londýna. Pronajala si soukromý byt nedaleko našeho a Raj ji tam často navštěvoval. Další odpoledne mi poslal zprávu: „Přijď na návštěvu.Rozbušilo se mi srdce! Konečně potkám jeho matku! Přestane si vymýšlet, přizná mě jako svou oficiální partnerku! Skočila jsem do sprchy, strávila věčnost nad výběrem oblečení a konečně dorazila do bytu jeho matky. Byla to působivá dáma oblečená v sárí. Uvařila nám oběd. Raj se o mě hezky staral, byl příjemný a vtipný, a jeho matka milá, ale držela si jistý odstup, kterému jsem nerozuměla.

Během oběda přišla ona otázka: „Odkud se znáte?“ Raj se na mě podíval, usmál se tím svým milým úsměvem a řekl větu, která mi navždy bude znít v uších: „Jaroslava je moje kamarádka. Potkali jsme se v hospodě, taky žije v Londýně.“ Zbytek oběda si moc nepamatuji. Když se mě totiž jeho matka zeptala, jestli jsem vdaná, vypadlo z ní, že se Raj bude brzy ženit, protože mu našli nevěstu v Indii.

Rozešli jsme se do týdne. Raj mě nikdy svým rodičům nepřiznal. Celé tři roky jim lhal a na rozloučenou, když jsem brečela v metru, mi řekl, že nechce, aby ho otec vydědil. Moje indická láska, která měla trvat navždy, skončila v slzách a potupě. Jak mi to mohl udělat?!

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články