Zamilovaný Pavel Zedníček: Co dělal se svou ženou během pandemie covidu a co mu nejvíc scházelo?

Zamilovaný Pavel Zedníček: Co dělal se svou ženou během pandemie covidu a co mu nejvíc scházelo?
Zdroj: Herminapress
Pavel Zedníček s Hankou Kousalovou, kterou si vzal v roce 2017.Pavel Zedníček říká, že na lásku není nikdy pozdě. Sám je toho důkazem.Se svou ženou Hankou Kousalovou se seznámili v roce 2003 na festivalu Hrnec smíchu.Svatba proběhla o čtrnáct let později v Americe, konkrétně na pláži na Floridě. Oddával je syn Waldemara Matušky, který je notářem.+ 6 fotek+ 7 fotek

Herec Pavel Zedníček (72) poznal svoji současnou manželku, dramaturgyni a scénáristku Hanu Kousalovou (59), v roce 2003 na festivalu Hrnec smíchu. Vzali se o 14 let později v USA. Během pandemie koronaviru museli nějak vyplnit neplánovanou divadelní pauzu, a tak se činili doma. Jak? To webu Lifee.cz prozradil sám Pavel Zedníček.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 03. 2022 08:00

„Přece se nebudeme bavit o věku. Když se člověk zamiluje, tak se prostě zamiluje. A je jedno, jestli mu je dvacet nebo šedesát. Na věku v lásce nezáleží," míní herec, který nemohl chybět na premiéře nové hry Nikdy není pozdě v Divadle Kalich, kde sám účinkuje už 22 let.

A právě o lásce a intimnostech v pozdním věku tahle hra vypráví. „Bylo to dneska milý, smutný, veselý a hlavně ze života. Jsou tam věci k zasmání, ale také k zamyšlení. Když to potom někdo dokáže tak hezky zahrát, jako moje letitá kolegyně Jana Paulová s Vaškem Vydrou, není co řešit," libuje si.

Václav Vydra dojal Pavla Zedníčka svou poznámkou

K sedmdesátinám dostal Pavel Zedníček titulní roli v Moliérově legendární komedii Lakomec, bohužel si ale tuhle postavu kvůli pandemii covidu nezahrál tak často, jak plánoval. „Teprve teď se to celé rozjíždí a začíná vracet k normálu. Doufám, že už nebude žádný covid a budeme moci hrát naplno. Ostatně, Vašek Vydra dnes zmiňoval, jak krásný to byl pohled na diváky v hledišti bez roušek. To mě opravdu dojalo," raduje se Zedníček.

Co dělal Pavel Zedníček během pandemie covidu?

Oblíbený bavič a herec točil v době pandemie seriál Hvězdy nad hlavou, jinak ale většinu času trávil doma s manželkou. „Čekali jsme, kdy to skončí. Viděli jsme spoustu filmů a seriálů, které bych jinak v životě nezhlédnul. Není to úplně aktivní koníček, to přiznávám. Ale vybrali jsme si hezké kousky, takže jsem spokojený," poukázal.

Které konkrétní filmy a seriály si Pavel Zedníček s Hankou Kousalovou pouštěli? „Když budu jmenovat, tak třeba Papírový dům, Prezident v pořadí nebo kriminální seriál Černá listina, to bych čtenářům rozhodně doporučil," přidává herec své tipy a kvůli poznámce, že jde o veskrze moderní kousky, se na oko urazí. Mám koukat na starý, protože jsem starej? To vůbec, naopak mě zajímá, co nového se točí," směje se herec.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články