Zamilovaný Pavel Zedníček: Co dělal se svou ženou během pandemie covidu a co mu nejvíc scházelo?

Zamilovaný Pavel Zedníček: Co dělal se svou ženou během pandemie covidu a co mu nejvíc scházelo?
Zdroj: Herminapress
Pavel Zedníček s Hankou Kousalovou, kterou si vzal v roce 2017.Pavel Zedníček říká, že na lásku není nikdy pozdě. Sám je toho důkazem.Se svou ženou Hankou Kousalovou se seznámili v roce 2003 na festivalu Hrnec smíchu.Svatba proběhla o čtrnáct let později v Americe, konkrétně na pláži na Floridě. Oddával je syn Waldemara Matušky, který je notářem.+ 6 fotek+ 7 fotek

Herec Pavel Zedníček (72) poznal svoji současnou manželku, dramaturgyni a scénáristku Hanu Kousalovou (59), v roce 2003 na festivalu Hrnec smíchu. Vzali se o 14 let později v USA. Během pandemie koronaviru museli nějak vyplnit neplánovanou divadelní pauzu, a tak se činili doma. Jak? To webu Lifee.cz prozradil sám Pavel Zedníček.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 03. 2022 08:00

„Přece se nebudeme bavit o věku. Když se člověk zamiluje, tak se prostě zamiluje. A je jedno, jestli mu je dvacet nebo šedesát. Na věku v lásce nezáleží," míní herec, který nemohl chybět na premiéře nové hry Nikdy není pozdě v Divadle Kalich, kde sám účinkuje už 22 let.

A právě o lásce a intimnostech v pozdním věku tahle hra vypráví. „Bylo to dneska milý, smutný, veselý a hlavně ze života. Jsou tam věci k zasmání, ale také k zamyšlení. Když to potom někdo dokáže tak hezky zahrát, jako moje letitá kolegyně Jana Paulová s Vaškem Vydrou, není co řešit," libuje si.

Václav Vydra dojal Pavla Zedníčka svou poznámkou

K sedmdesátinám dostal Pavel Zedníček titulní roli v Moliérově legendární komedii Lakomec, bohužel si ale tuhle postavu kvůli pandemii covidu nezahrál tak často, jak plánoval. „Teprve teď se to celé rozjíždí a začíná vracet k normálu. Doufám, že už nebude žádný covid a budeme moci hrát naplno. Ostatně, Vašek Vydra dnes zmiňoval, jak krásný to byl pohled na diváky v hledišti bez roušek. To mě opravdu dojalo," raduje se Zedníček.

Co dělal Pavel Zedníček během pandemie covidu?

Oblíbený bavič a herec točil v době pandemie seriál Hvězdy nad hlavou, jinak ale většinu času trávil doma s manželkou. „Čekali jsme, kdy to skončí. Viděli jsme spoustu filmů a seriálů, které bych jinak v životě nezhlédnul. Není to úplně aktivní koníček, to přiznávám. Ale vybrali jsme si hezké kousky, takže jsem spokojený," poukázal.

Které konkrétní filmy a seriály si Pavel Zedníček s Hankou Kousalovou pouštěli? „Když budu jmenovat, tak třeba Papírový dům, Prezident v pořadí nebo kriminální seriál Černá listina, to bych čtenářům rozhodně doporučil," přidává herec své tipy a kvůli poznámce, že jde o veskrze moderní kousky, se na oko urazí. Mám koukat na starý, protože jsem starej? To vůbec, naopak mě zajímá, co nového se točí," směje se herec.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články