Herečka Veronika Kubařová má vyhraněný názor na sociální sítě i ženskou krásu: Co si myslí o stárnutí?

Herečka Veronika Kubařová má vyhraněný názor na sociální sítě i ženskou krásu: Co si myslí o stárnutí?
Zdroj: Lifee.cz/Martin Procházka
Herečka Veronika Khek Kubařová přišla do Divadla Kalich podpořit svého manžela Pavla, který hru režíroval.Přípravy na večer prý byly hektické, ale na kráse to Veronice Kubařové pranic neubralo.V nové divadelní hře Nikdy není pozdě excelují Jana Paulová a Václav Vydra.Na premiéře nechyběl dlouholetý kolega Jany Paulové a matador zdejšího divadla Pavel Zedníček.+ 5 fotek+ 6 fotek

Herečka Veronika Khek Kubařová (34) si nenechala ujít premiéru nové divadelní hry výstižně pojmenované Nikdy není pozdě, kterou režíroval její manžel Pavel Khek. Ve žlutých šatech doslova zářila a webu Lifee.cz se podařilo zjistit, jaký má sympatická herečka názor na lásku v pozdním věku a jak probíhala její příprava na slavnostní večer. Kdo další si premiéru nenechal ujít?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 03. 2022 12:00

Herečka Veronika Khek Kubařová doprovodila ve čtvrtek večer svého manžela na slavnostní premiéru nové divadelní hry Nikdy není pozděPavel Khek totiž konverzační komedii s Janou Paulovou a Václavem Vydrou v hlavních (a jediných) rolích režíroval. Jak herečka po představení zhodnotila práci svého muže?

Veronika Kubařová se strojila narychlo

„Jsem pyšná žena," pochlubila se Veronika, kterou televizní diváci většinou znají z rolí pohádkových princezen. Na slavnostní premiéru v pražském Divadle Kalich zvolila delší žluté šaty se zajímavě řešenými rameny. Vybírala si je poměrně narychlo. „Příprava na dnešní večer byla strašně hektická. Měli jsme doma nějaké řemeslníky, takže jsme oba trošku spěchali. Ale těšila jsem se na to. A příprava? Být psychickou podporou mému muži," smála se Veronika, která byla s představením nadmíru spokojená.

Sociální sítě zobrazují ženy velmi povrchně

Hra, ve které exceluje Jana Paulová se svým hereckým kolegou Václavem Vydrou, vypráví o lásce, zamilovanosti a sexu v seniorském věku. Veronika Kubařová má pocit, že dnešní společnost, a především sociální média, nám servírují ženu v určité laciné póze, tedy mladou, šťastnou a krásnou.

Že mají právo na lásku a intimnosti také stárnoucí ženy, se společensky nepřipouští. „Poselství této hry mi přijde krásné, dojemné a důležité. Ve společnosti se pořád mluví o tom, jak ženy mají stárnout a kam se vyvíjejí. Instagramy a podobné sítě ukazují ženskou krásu hrozně povrchně. Proto jsem ráda, že se nemluví jen o tom. Krása života je v něčem úplně jiném. Poselství na konci hry stojí za to a dojalo mě. Platí pro muže, ženy i všechny věkové kategorie," míní herečka.

Veronika Kubařová je k Instagramu zdrženlivá

Kubařová je známá tím, že si svůj vlastní instagramový účet založila velmi pozdě a nejprve na něj umisťovala jen fotky brouků a květin. „Ne že bych si nedělala selfíčka. Když jsme s manželem na horách, uděláme si je, ale pošlu je ségře, mámě, kámoškám. Ale že bych sama sebe dával na Instagram nebo na Facebook jen proto, že mám pocit, že jsem právě hezky namalovaná? To mi přijde úchylné. Děsí mě, že neovlivním, kdo všechno to uvidí,“ vysvětlovala portálu iDNES.

Kdo další si premiéru hry Nikdy není pozdě nenechal ujít? V divadle jsme potkali také fotbalovou legendu Milana Baroše, zpěvačku Terezu Mátlovou, herečku Petru Černockou nebo Pavla Zedníčka. Podívejte se do naší fotogalerie.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články