Jak žijí synové Pamely Anderson: Brandon napadl otce, oba úspěšně působí v modelingu

Jak žijí synové Pamely Anderson: Brandon napadl otce, oba úspěšně působí v modelingu
Zdroj: Profimedia
Pamela Anderson se v 90. letech stala populární po celém světě díky seriálu Pobřežní hlídka, v němž mohli muži obdivovat její vnady v červených plavkách.Pameliným osudovým mužem byl rocker Tommy Lee, s nímž má dva syny.Brandon a Dylan byli po rozvodu svěřeni do matčiny péče.Starší Brandon se s mámou pravidelně objevuje ve společnosti. Je totiž hercem a modelem v jednom.+ 5 fotek+ 6 fotek

Ač měla Pamela Anderson (54) bouřlivý život, jedna věc se jí povedla na výbornou - vychovat dva úspěšné a krásné syny. Pětadvacetiletý Brandon Thomas a o rok mladší Dylan Jagger pocházejí z jejího více než turbulentního vztahu s bubeníkem Tommym Leem (59). Kluci nyní po vzoru rodičů pronikají do showbyznysu a není pochyb o tom, že se jim to daří na výbornou.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 05. 05. 2022 13:05

S Tommym se Pamela seznámila na silvestrovské párty v roce 1994. "Přišel, chytil mě a olízl mi tvář," přiblížila pro magazín Movieline bleskové námluvy, "říkala jsem si, že je to správný, milý a přátelský chlapík. A tak jsem mu dala svoje číslo."

Tommy chytl příležitost za pačesy a v únoru si s hvězdou Pobřežní hlídky domluvil rande v mexického Cancúnu, kde právě absolvovala focení. O čtyři dny později se konala svatba. Následující rok se jim narodil první syn Brandon, jehož brzy následoval Dylan.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dylan Lee (@dylanjaggerlee)

Bouřlivý vztah Pamely a Tommyho vyvrcholil napadením

Idylka se ale nekonala. 12. března 1998 podala prsatá star žádost o rozvod poté, co svého chotě obvinila z napadení sebe i dětí. Podle hereččiny výpovědi měl Lee Pamelu třikrát kopnout do zad, když držela v náručí tehdy sedmitýdenního Dylana. Tommy byl nakonec shledán vinným "pouze" z napadení manželky a na šest měsíců putoval za mříže. Když ho propustili, s Pamelou se zase střídavě dávali dohromady a rozcházeli, než v roce 2001 jejich vztah definitivně skončil.

V rozhovoru pro magazín People v roce 2015 nicméně označila Pamela Tommyho za lásku svého života. "Po něm už nikdo nebyl. On byl láskou mého života. Měli jsme divoké a bláznivé začátky, které na nás byly trošku moc," vysvětlovala hvězda Pobřežní hlídky, která se poté ještě čtyřikrát vdala. "Byla to opravdu láska na první pohled. Znali jsme se v podstatě jen čtyři dny, než jsme se vzali. Mám s ním krásné děti. Obě jsou vděčné, že se narodily z čisté lásky," rozplývala se Pam, která podle svých slov měla v tu dobu s exmanželem skvělé vztahy. To se ale evidentně záhy změnilo.

Syn brutálně napadl Tommyho, byl za tím alkohol?

V roce 2018 otřásla světem showbyznysu zpráva, že Brandon napadl svého otce. Tommy Lee dal tehdy na Twitter fotografii svého rozbitého obličeje a v komentáři uvedl, že mu zranění způsobil jeho vlastní syn. "Moje snoubenka a já jsme leželi v posteli, když syn vtrhl do ložnice a napadl mě. Vykázal jsem ho z domu a on mě udeřil tak, že jsem upadl do bezvědomí," vysvětlil ve svém tweetu rozhořčený otec.

Realita je ale podle zdroje US Weekly trochu jiná. Brandon prý Tommyho napadl poté, co se nelichotivě vyjádřil o Pamele. Syn se jal svou matku bránit a došlo k potyčce. "Můj otec má problém s alkoholem. Chtěl jsem, aby ta nepříjemná záležitost zůstala v rodině, ale poté, co se rozhodl věc zveřejnit, musím promluvit i já. Miluji svého otce a přeji si jediné - vidět ho střízlivého, šťastného a zdravého," uvedl tehdy dvacetiletý Brandon pro USA Today.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Brandon Thomas Lee (@brandonthomaslee)

Oba synové Pamely Anderson se věnují modelingu

To už měl syn někdejší sexbomby a nezkrotného muzikanta slušně našlápnutou filmovou i modelingovou kariéru. Na stříbrném plátně se objevil například po boku Bruce Willise nebo Davida Arquetta a coby manekýn předváděl pro módní dům Dolce & Gabbana. V listopadu 2021 pak uvedl vlastní kolekci oblečení inspirovanou golfovou módou.

I druhý syn Pamely a Tommyho se věnuje herectví a modelingu. Spolupracoval například se značkami Saint Laurent, Armani Exchange, Dolce & Gabbana či Hugo Boss. Objevil se v magazínech Interview, GQ Russia, NYLON, VMAN, Vogue, W a Wonderland. Stejně jako jeho otec má ale také blízko k hudbě. Byl členem kapely Midnight Kids, které v roce 2020 vydala své debutové album The Lost Youth.

Zdroje informací:

StyleCaster.com

People.com

Wikipedia.org

NYPost.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články