Outfit týdne: Plastové prsteny a štras frčí jako nikdy. Kombinovat se dají se sakem či trendy síťovinou

Jak kombinovat výrazné doplňky vám poradí naše módní redaktorka.
Zdroj: Se souhlasem Kristýny Nováčkové
Štrasový choker a náušnice se budou krásně hodit k síťovanému topu. Ke štrasovým doplňkům můžete doplnit i růžový blejzr. Štrasový náhrdelník choker. H&M, 239 Kč
Dámský blejzr H&M, 999 Kč+ 20 fotek+ 21 fotek

Ať chodíte nakupovat kamkoliv, určitě jste si všimli trendu nevšedních plastových prstenů či náušnic. Výrazný kousek nemusí nutně vypadat tak šíleně, jak se na první pohled zdá. Podobně jsou na tom štrasové doplňky, které svým leskem poutají pozornost už z dálky. Jak je kombinovat s outfitem, vám poradí naše módní redaktorka.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 27. 01. 2023 08:00

Jelikož jsem velký módní nadšenec, obvykle mě v obchodech nejvíce upoutají výstřední kousky, netradiční materiály či vzory. U stojanu s doplňky to mám podobně a zastávám názor, že právě ony dělají outfit kompletní. Potěšení, které nám dopřejí, se dá přirovnat k dětské radosti z nové hračky. Jak je sladit s outfitem, aby vypadaly prostě skvěle?

Plastové prsteny nelze zkombinovat s příliš mnoha barvami

Poté, co se na trhu začaly hojně objevovat mohutné plastové prsteny, jsem si dala za úkol vymyslet, jak je využít v běžném denním nošení. Samy o sobě jsou tak výrazné, že s nimi nelze kombinovat příliš mnoho dalších barev. Nikdo totiž nechce vypadat jako z cirkusu, že? Jsou ale něčím tak lákavé, že jste si je možná koupily také a stále čekáte na inspiraci, jak je využít. I já to tak měla, a proto bylo načase tento oříšek rozlousknout.

Velmi moderní jsou také výrazné náušnice. Materiálem, který se pro jejich výrobu používá stále častěji, je plast, ale i štras. Kovové doplňky se nosí i nadále, ale lidé dávají přednost lehkosti. O vytahané uši z těžkých náušnic totiž nikdo nestojí.

Oranžový prsten jsem doplnila blejzrem stejné barvy

Nedávno jsem si na internetu objednala sadu různě barevných prstenů, kterým dominovala tmavě modrá a oranžová barva. To mi pomohlo zorientovat se v tom, jakým směrem se budu barevně ubírat. Při kombinování mi na mysl přišlo oversize oranžové sako, které jsem se před pár dny snažila vyžehlit. Nebudu vám lhát, úplně perfektního výsledku jsem nedosáhla, ale i tak to bylo lepší než po vytažení z pračky. Věděla jsem, že kombinovat mohu jen podobné odstíny, nebo úplně kontrastní barvu, takže oranžový blejzr bude k hnědé, oranžové i tmavě modré dobrou volbou.

K prstenům jsem doplnila ještě velké hnědé náušnice s bílým detailem a musím říct, že i s růžovou rtěnkou a lakem na nehty si to hezky sedlo. Zbytek outfitu jsem raději nechala černý. Tvořily jej hladké sportovní legíny Tezenis a tílko se síťovaným topem Shein. Ten jsem si pořídila již v létě, ale teprve nyní našel své uplatnění hned ve dvou outfitech.

Choker si žádá holou kůži nebo síťovinu

Zatímco u prvního looku byl síťovaný top schovaný pod sakem, takže jste ho prakticky nemohli zahlédnout, u druhého vynikl mnohem lépe. Když jsem se snažila zjistit, jak kombinovat choker, obvykle se mi objevovaly modelky s nahou šíjí. Jelikož můj náhrdelník byl se štrasem, přišlo mi, že zapojit holou kůži nebude špatný nápad. Jenže není léto a chodit kamkoli odhalená se mi moc nepozdávalo. Síťka byla skvělým kompromisem. Přes top jsem si vzala ještě růžový blejzr, který celý look oživil barvami.

I zde jsem doplnila zbytek outfitu černou. Punčochy a upnutá mini sukně spolu se síťovaným topem zvýraznily a opticky zeštíhlily postavu, což každá z nás vždy uvítá. Jak jsme si ale již řekli v článku o módních chybách, které nás dělají starší, není dobré to s černou přehánět. Proto je barevný blejzr třešničkou na dortu celého looku.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články