Outfit týdne: Černý základ rozsvítí trendy barevná minikabelka a saténové kalhoty

Outfit k malé barevné kabelce.
Zdroj: Se svolením Kristýny Nováčkové
Takto vypadal celý outfit od čepice až po boty. Maličká kabelka se zlatým zdobením H&M. Baret prošívaný třpytivou nití. New Yorker, 109 KčČerný rolák značky Sinsay.+ 4 fotky+ 5 fotek

Malé barevné kabelky jsou velmi aktuální a narazit na ně můžete v každém obchodě. I když se do nich vejde jen málo věcí, mohou vám udělat velkou radost. Naše módní redaktorka Kristýna vám ukáže, jak malou kabelku zapojit do běžného outfitu, který si můžete vzít prakticky kamkoliv.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 15. 01. 2023 09:00

V návaznosti na článek o malých kabelkách mě napadlo, že bych vám mohla ukázat, jak takovou kabelku zkombinovat se zbytkem outfitu. Malé kabelky jsou roztomilé, a přestože se do nich nevejde moc věcí, mohou vám dobře posloužit. Já si ze svého šatníku vybrala jednu opravdu maličkou z H&M. Je růžová a má zlaté kování. Vejdou se do ní akorát kreditní karta, klíče a rtěnka. Telefon a kapesníčky musím strčit do kapsy od saka, nebo kabátu. I tak ji mám velice ráda a vždy se těším, až si ji budu moct zase někam vzít.

Základem dobrého outfitu je promyšlená kombinace barev

V první řadě jsem přemýšlela o barvách, protože sladit je nebývá vždy snadné. Osobně ráda kombinuji pouze dvě barvy, protože člověk tak neudělá mnoho chyb. Zrovna u tohoto outfitu mi to vyšlo krásně. Hlavním prvkem, kterým jsem chtěla kabelku doplnit, byly totiž růžové saténové legíny z Bershky. Oba prvky spolu barevně ladily a zůstala pouze otázka, jestli zbytek oblečení bude bílý, nebo černý.

K barevným kouskům jsem zvolila kozačky a dlouhé sako

K legínám mi nejvíce seděly semišové černé kozačky z Deichmannu, a tak byla barva zbytku looku jasná. Boty na noze vypadají moc hezky a mají jen malý silný podpatek, ze kterého vás nebudou po pár hodinách bolet nohy. Hezky by vypadal i koženkový, nebo lesklý materiál a kotníková výška bot.

Jako top jsem zvolila černý rolák značky Sinsay a dlouhé volné sako, které, bych řekla, je takřka univerzální kousek. Ráda ho doplňuji i k legínám jiných barev nebo džínům. Dá se zapnout na knoflíky nebo nosit otevřené, aby bylo vidět, co máte pod ním.

Jemné doplňky by měly ladit s detaily na kabelce

Jako doplněk jsem zvolila zlaté šperky, které prakticky nesundávám. Zlatý řetízek s monogramem a prstýnek se navíc hodily k detailům na kabelce. Původně jsem si chtěla nechat jen ledabyle rozpuštěné vlasy a do nich zasunout dioptrické brýle značky Roberto Cavalli se silnými obroučkami, které mi před lety padly do oka v centru Florencie. Pak jsme si ale vzpomněla na baret s lesklou nití, který jsem si koupila nedávno ve výprodeji v New Yorkeru za 109 Kč. Perfektně se hodil k celému outfitu a byl třešničkou na dortu celého looku.

Na snímky jednotlivých kousků i celého outfitu se můžete podívat do fotogalerie.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články