Malé kabelky vládnou světu: Roztomilé trendy modely roku 2023, které nezruinují peněženku

Trendy mini kabelky pro rok 2023: Roztomilé lehké kousky neničí ramena ani nezruinují peněženku
Zdroj: oficiální materiály prodejců/koláž Lifee
Taštička bowling bag ze žakárové tkaniny. H&M, 699 KčStrukturovaná kabelka přes rameno H&M, 599 KčProšívaná kabelka Mohito, 299 KčKabelka s řetízkem. Reserved, 299 Kč+ 8 fotek+ 9 fotek

Zapomeňte tentokrát na velké těžké kabely plné věcí a zkuste dát přednost malým kouskům. Jsou nejen trendy, ale také odlehčí vašim ramenům a zádům. Nové modely si zamilujete, přičemž za ně nemusíte nutně utratit celou výplatu.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 11. 01. 2023 08:00

Ženy a kabelky. Jedno bez druhého jako by neexistovalo. Doma má každá z nás nepochybně alespoň dvě. Jednu světlou a jednu tmavou podle toho, kam a v čem zrovna vyrážíme. Kabelka je pro mnoho mužů takovou Pandořinou skříňkou, ze které nikdy neví, co žena vytáhne. A nalijme si čistého vína, občas to nevíme ani my. Jistě jste se už párkrát přistihla, jak zběsile hledáte telefon nebo peněženku mezi spoustou věcí, které jste si prostě musela vzít s sebou nebo je v kabelce před pár dny jaksi zapomněla.

Naše kabelky se často hodí i mužům

"Opravdu toho potřebuji tolik?" ptala jste se sama sebe poté, co jste musela kabelku odložit, abyste v ní našla to, co se zdá být nenávratně ztraceno. Přesto je kabelka naším nejlepším přítelem, který ač má svůj chaotický pořádek, nikdy nás nenechá ve štychu. Kosmetická taštička, antibakteriální gel, kapesníky, notebook, diář, žvýkačky a nespočet dalších věcí. Prostě pro případ, kdyby náhodou byly potřeba.

I muži, kteří kabelkám nerozumí, vědí, že bez ní žena nedá ani ránu. Občas toho také využívají, aby si u vás mohli odložit i pár svých věcí, které se jim nevejdou do kapes. A to je ta chvíle, kterou jim musíte připomenout vždy, když se diví, proč máte zase novou kabelku.

Do malé kabelky se vejde vše podstatné

Někdy prostě není zbytí. Jdete-li do práce, notebook a oběd v krabičce se do malé kabelky nevejdou. Pokud ale máte počítač v práci a na obědy chodíte do restaurace, zkuste si život trochu ulehčit a sáhněte po malé kabelce. Je velmi praktická, lehká a na rozdíl od objemnějších kolegyň i přehledná.

Vejde se do ní vše, co potřebujete nejvíc, a to je podstatné. Mobilní telefon, peněženka a klíče. Tři základní předměty, které obsáhne bez problému a možná vám zbude ještě trocha místa na korektor a rtěnku. Kapesníky strčíte do kapes u kabátu a jde se.

Výhodou je i nižší cena malých kabelek

Malé kabelky teď uvidíte v každém obchodě. Prodávají se v nejrůznějších barvách. Od zelené a červené až k metalicky lesklým modelům, které se nosí více než kdy dříve. Zatímco v minulých letech byly moderní spíše jednoduché odstíny, které se hodí ke všemu, dnes se opravdu experimentuje.

Cena malých kabelek přitom nebývá vysoká a díky tomu si jich můžete pořídit o to více. Třeba na každý den v týdnu jinou. Díky příhodné velikosti vám nezaberou ani moc místa ve skříni, a nemusíte tak plánovat velkou přestavbu šatníku.

Na nejnovější modely kabelek se můžete podívat v naší fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články