Dramatická proměna Lucie Bílé: Obligátní černou téměř vyhnala ze šatníku a září v barvách

Dramatická proměna Lucie Bílé: Obligátní černou téměř vyhnala ze šatníku a září v barvách
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Zpěvačka Lucie Bílá prošla v posledních měsících velkou proměnou.Vlasy má lehce prosvětlené a také mezi jejími outfity dominují barevné nebo světlé odstíny.Černou vyměnila Lucie Bílá pro běžné denní nošení za bílá trička a pastelovou džínovinu.Na oficiálních tiskových konferencích můžeme zpěvačku vídat v pestrých barvách, kterým vévodí vášnivě oranžová.+ 12 fotek+ 13 fotek

Dlouho nás Lucie Bílá (56) přesvědčovala o tom, že barvami jejího srdce jsou výhradně černá a bílá. Podle zpěvačky nejlépe vyjadřují kontrast, který cítí ve své tvorbě i celkové image. V poslední době ale chodí do společnosti v růžové, bílé i modré - a vypadá fantasticky. Podle odborníků na módu za tím stojí jednoduché vysvětlení.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 11. 2022 12:00

Málokdo by řekl, že Lucie Bílá dokáže s elegancí chameleona změnit v průběhu několika měsíců od základů svůj šatník. Dlouhé roky jsme ji vídali výhradě v černé, ale jak nyní sama Lucie tvrdí, tomu už odzvonilo.

Lucie Bílá dlouho nosila černou

„Černá a bílá jsou moje barvy. Ráda chodím oblečená v černé a přitom jsem Bílá. A domnívám se, že obě barvy vystihují harmonii mezi ránem a večerem, jsou to smích a pláč, ženská nebo chlap, dobro či zlo," vysvětlovala ještě nedávno zpěvačka, pro kterou další barvy v šatníku nepřipadaly v úvahu - jednoduše z principu. Je to o pocitech a nejenom o samotných barvách," prozradila Deníku.

S růžovou Lucie Bílá rozkvetla

Před časem se však Lucie Bílá stala principálkou vlastního divadla a s tím vzrostl také počet akcí, kterých se musela z pracovních důvodů účastnit. Z šatníku proto vymetla pavouky a oživila jej novými barvami.

„Zatoužila jsem po změně a našla jsem si lidi, kterým jsem řekla, pojďte to předělat. Vyházejte z mého šatníku, co tam nepatří, jděte na to tvrdě. Spojila jsem se s lidmi, kteří tomu rozumějí. Móda není zrovna můj koníček," vysvětlila Lucie webu Super.cz. Nutno říct, že barvy ji omladily a vypadá teď plná energie. Celá září. „Přišlo to. Necítím se najednou dobře v černé barvě, to je u mě nevídané. Teď už jsou v mém šatníku i jiné barvy. Nejen černá a bílá," libuje si Lucie.

Brunetám sluší syté barvy

Máte havraní hřívu podobně jako Lucie Bílá? Pak plus pro vás! Černá totiž vypadá podle odborníků z módního průmyslu skvěle ve všech barevných kombinacích. Důvod je prostý - černá je z hlediska optiky mixem všech barev ve spektru, proto se hodí ke všem ostatním.

Podle magazínu How To Wear Fashion tedy uděláte s havraními vlasy dojem ve všech myslitelných kombinacích, jako je černá a bílá, černá a pastelová, černá a zelená, černá a modrá, černá a žlutá, nebo právě ve spojení s červenou, kterou si v poslední době oblíbila také Lucie Bílá. Vítané jsou ale u brunetek i jakékoliv looky založené na čistě bílém outfitu, kterému havraní vlasy dodají ten správný sexappeal.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články