Úlovky z výprodejů: Za 1 000 Kč jsem nakoupila celý outfit včetně kabelky, říká šéfredaktorka Lifee.cz

Úlovky z výprodejů: Za 1 000 Kč jsem nakoupila celý outfit včetně kabelky, říká šéfredaktorka Lifee.cz
Zdroj: Se souhlasem Markéty Behinové/koláž Lifee
Do tisícovky jsem ve slevách poskládala pohodlný outfit do práce. Kalhoty, triko, svetr a dokonce i malou kabelku.Béžová kabelka krásně doplnila khaki kalhoty.Úpletové kalhoty Vero Moda mě oslovily pohodlným střihem, na těle nejsou skoro cítit.Doma jsem vyzkoušela, že tomuto typu kalhot sluší podpatky.+ 9 fotek+ 10 fotek

Lednová nákupní horečka je v plném proudu. Naše redakce vyslala čtyři své členky, aby zkusily ve slevách nakoupit outfit do 1 000 korun. Šéfredaktorka Markéta si pořídila čtyři kousky včetně malé kabelky. Jak dlouho své úlovky v obchodech hledala?

Markéta Behinová
Markéta Behinová 02. 01. 2023 15:30

Pro nákupy jsem si vybrala obchodní centrum Metropole Zličín, kde najdete pod jednou střechou spoustu obchodů. Malý zádrhel nastal při parkování, parkoviště praskalo ve švech a na volné místo jsem si musela počkat. Jako první obchod jsem navštívila Only, kde jsem se na první pohled zamilovala do úpletových šatů. Byly dlouhé až ke kotníkům, krémové barvy a příjemného materiálu. Cena po slevě 550 korun mi však přišla příliš vysoká na první kousek, a tak jsem šla lovit dál.

Úpletové kalhoty za 255 Kč, triko za 225 Kč

Zastavila jsem se v obchodě Vero Moda, kde mě oslovily úpletové kalhoty v trendy khaki barvě. Jelikož tento typ kalhot v šatníku ještě nemám a stály jen 255 korun, neváhala jsem a radovala se z prvního úlovku. Do oka mi tam padlo také bílé triko za 225 korun s nápisem, který ladil ke kalhotám. Za oba kousky jsem zaplatila 480 korun a pokračovala do dalších obchodů.

Rozepínací svetr za 275 Kč

Teď už jsem měla celkem jasno, jak outfit poskládám. Představovala jsem si k tomu černou koženkovou bundičku, ale víte, jak to chodí, když hledáte něco konkrétního. Prošla jsem tři další obchody a bundička nikde. Jen samá saka a zimní bundy. Vydala jsem se zapátrat do módního řetězce C&A. Zaradovala jsem se při pohledu na černý křivák, ale bohužel nebyl ve slevě a nevešla bych se do rozpočtu. Proto jsem sáhla po alternativě – černém rozepínacím svetříku. Cena byla příznivá, s padesátiprocentní slevou vyšel na 275 korun.

Outfit doplnila kabelka za 249 Kč

Propočetla jsem, kolik mi zbývá do limitu, a 245 korun mi dalo příslib nějakého doplňku. Miluju kabelky. Tvoří vlastně největší část mého šatníku. Nabídka byla celkem pestrá a mohla jsem si vybírat. Zvolila jsem malou prošívanou v béžové barvě, která hezky doplnila celý outfit. Pokud bych nesáhla po kabelce, za zbývající peníze bych si vybrala nějakou bižuterii.

Stanovený rozpočet 1 000 korun jsem přesáhla o 4 koruny a ze slev jsem si odnesla čtyři módní kousky. Celá akce mi zabrala hodinu a deset minut. Nakupovat s finančním limitem pro mě bylo novým a zajímavým zážitkem, který všem doporučuju. Pokud bych žádný limit neměla, roztočila bych ve slevách jistě mnohem víc a šetřit je v dnešní době potřeba.

Nakoupené kousky oblečení najdete ve fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články