Úlovky z výprodejů redaktorky Lifee s velikostí XL: Do 1 000 Kč jsem sehnala dokonce dva outfity

Úlovky z výprodejů redaktorky Lifee s velikostí XL: Do 1 000 Kč jsem sehnala dokonce dva outfity
Zdroj: Se souhlasem Kristiny Vodičkové
Jako první jsem ve slevách objevila šaty, které díky řasení na boku lehce zamaskují větší bříško. Pod tento typ šatů boubelkám doporučuji stahovací prádlo. Na snímku jej nemám, aby bylo vše autentické. Šaty jsou ze Zary a jejich cena po slevě byla 399 Kč. Šaty mají i v černé barvě, tam už stahovací prádlo není takovou nutností, protože tmavá barva lépe zeštíhlí. Druhou věc, kterou jsem koupila ve výprodejích, bylo toto průsvitné body. Líbilo se mi hlavně proto, že se hodí jak ke kalhotům, tak i k sukni, kterou jsem koupila v dalším obchodě. Pod body mám ještě tílko se všitou podprsenkou, ale odvážnější dámy mohou jen s podprsenkou. + 14 fotek+ 15 fotek

Dali jsme si v redakci úkol, kdo sežene nejlepší úlovky ve výprodejích. Jako finanční limit jsme si určily 1 000 Kč a první se do víru velkoměsta vydala zástupkyně šéfredaktorky Kristina Vodičková. S velikostí XL bylo potřeba vyrazit zavčasu, protože větší kousky mnoho obchodů nevystavuje, ale má je stále v eshopech. Co vše za tisíc korun sehnala?

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 30. 12. 2022 15:40

Na nákupy jsem vyrazila do obchodního centra na Chodově, abych měla větší šanci sehnat alespoň něco. Byla jsem příjemně překvapena, že výběr jsem měla opravdu široký a stačilo vše jen dobře sladit. Oběhala jsem několik obchodů, ale nakonec jsem dva outfity sehnala v Zaře, Sinsay a New Yorkeru a rozpočet jsem překročila o 25 Kč. To jde ale lehce upravit tím, že si nekoupíte náhrdelník, který mě stál 29 Kč, a jste rázem pod tisícovkou.

Šaty za 399 Kč

Většinu roku mě potkáte jedině v šatech, takže jsem jako první nakoukla do výběru šatů. Padly mi do oka khaki pletené šaty v Zaře, které mají řasení v oblasti bříška a k tomu střih lehce do A. Šaty jsem vyzkoušela i v černé barvě, ale jelikož tu moc nenosím, protože se v ní necítím dobře, vzala jsem si khaki verzi. Fotky obou modelů najdete ve fotogalerii.

Sukně za 259 Kč a body za 249 Kč

Ještě chviličku zůstaneme v Zaře, která mi velikostně vyhovuje (nosím jejich XL a XXL podle typu produktu) dlouhodobě a utratím tam ročně nejvíce. Při procházení obchodu jsem zkoušela i svetříky, ale v určeném finančním limitu by mi jeden krásný modrý (najdete v galerii) ukončil celé nakupování, takže jsem koukla na topy. Na jednom ze štendrů na mě vykouklo krásné průhledné body s řasením na prsou, které jsem musela vyzkoušet. Vzhledem k tomu, že jsem v den nákupů oblékla své oblíbené tílko se všitou podprsenkou, s průhledným body to vypadalo tak senzačně, že jsem ho vzala.

Cenově jsem tak začala být maličko nervózní, jestli k němu seženu i sukni, nebo kalhoty. To se mi podařilo, když jsem dorazila do obchodu Sinsay. Zde měli džíny a sukně za 259 Kč. Do džín jsem se tedy nevešla, takže mi udělalo velkou radost, když mi sedla pouzdrová sukně z imitace kůže v khaki odstínu. Naprosto nádherně ladí k body a myslím, že je to pěkně trendy model. Co říkáte?

Doplňky za 118 Kč

Do tisícovky mi tak chybělo už jen 93 korun a chtěla jsem nějaké doplňky, které by se hodily k oběma outfitům. Napadlo mě skočit do New Yorkeru, který má ceny nízké i během roku, ale ve slevách markantně. Vybrala jsem si tam náramky za 89 Kč a pak jsem ještě uviděla stejný vzor na náhrdelníku za 29 Kč. To se nedalo nevzít. Pokud byste se nicméně chtěli vejít do tisícovky, náramky stačí a jste na výsledné částce 996 Kč.

Podívejte se na outfity, které jsem koupila, i pár kousků, které už se mi do budgetu nevešly.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články