Podzimní sukně do 700 korun: Nosí se koženkové, úpletové, se zvířecími vzory i pestřejší kousky

Podzimní sukně do 700 korun: Nosí se koženkové, úpletové, se zvířecími vzory i pestřejší kousky
Zdroj: Freepik
Koženková sukně. RESERVED, 499 KčŽerzejová sukně z viskózové směsi. RESERVED, 599 KčSukně s vysokým pasem s nabíráním a uzlem na předním díle. ZARA, 699 KčModrá plisovaná midi sukně. ORSAY, 562 Kč+ 9 fotek+ 10 fotek

Podzim je tu a s ním lákavé kolekce nejrůznějších módních značek. Jestliže chcete během nákupů trochu ušetřit, máme pro vás skvělý tip. Na českých e-shopech jsou k sehnání nádherné podzimní sukně, které nestojí víc než 700 Kč. Stačí si jen vybrat.

Dana Klementová
Dana Klementová 07. 10. 2022 08:00

Milovnice sukní, pozor. I když o sobě chladné počasí dalo již pořádně vědět, nezoufejte. Ani během podzimu se sukní nemusíte vzdát. Letošní kousky navíc vypadají opravdu dobře a jistě i zahřejí. Vybírat můžete z široké škály mini i midi sukní všech podzimních vzorů a barev

Jaké sukně jsou letos in?

Jaké sukně se během podzimu nosí nejvíce? Na scénu se vrátily kostkované a drobné zvířecí vzory, které už patří mezi stálice. Nechybí ani ikonická kohoutí stopa a stejně tak oblíbený je i florální motiv na tmavém podkladu.

Mezi nejoblíbenější barvy patří zelená, béžová, hnědá, černá, šedá a bílá. Kromě typických podzimních odstínů si přijdou na své i milovnice červené nebo modré. Právě tyto pestřejší tóny jsou letos obzvlášť in.

Co se materiálu týče, sukním opět vévodí kůže a koženka. Ta je pro chladnější roční období jako stvořená, a navíc v kombinaci s pochmurných počasím, vlněným kabátem a huňatým svetrem vypadá prostě skvěle. Nosí se i úpletové kousky a manšestr.

Jestliže tedy hledáte inspiraci na trendy podzimní sukně do 700 Kč, prohlédněte si naši fotogalerii.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články