Za podzimní módu nemusíte utratit jmění: Tyto svetry stojí do 800 Kč a odpovídají nejnovějším trendům

Za podzimní módu nemusíte utratit jmění: Tyto svetry stojí do 800 Kč a odpovídají nejnovějším trendům
Zdroj: Se souhlasem Erika FASHION/Koláž Lifee
Krémový žíhaný svetr. VERO MODA, 337 KčČerný svetr. ONLY, 749 KčTmavě růžový žebrovaný svetr. NOISY MAY, 562 KčKrémový svetr. NOISY MAY, 787 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Nejnovější kolekce módních značek přímo vybízejí k tomu, abychom za trendy podzimní kousky utratili spoustu peněz. Pořídit si hezké oblečení přitom můžete i za pár stovek. Na českých e-shopech jsou běžně k dostání pletené svetry za méně než 800 Kč. Přinášíme vám přehled těch, které určitě stojí za pozornost.

Dana Klementová
Dana Klementová 15. 09. 2022 18:00

Hezké, kvalitní a stylové oblečení nemusí stát hromadu peněž. Vybrali jsme pro vás 15 trendy podzimních svetrů, se kterými budete za hvězdu i bez větších investic.

Trendy svetry pro podzim 2022

Hitem číslo jedna letošního podzimu budou zejména strukturované svetryZa nejstylovější se považují ty oversized, s volánky či se stojáčkem nebo rolákemOpomenout nesmíme ani strukturované oversized svetry s nenápadným rafinovaným zipem, který dodá svršku šmrnc. 

Stejně tak budou oblíbené i nestárnoucí roláky, bez kterých si už zimu nedovedeme představit. Záleží pouze na vás, zda dáte přednost roláku z jemného úpletu či oversized verzi.

Co se týče barev, hitem podzimu 2022 bude kobaltově modrá, jež příjemně rozzáří pochmurné počasí. Tento odstín sluší blondýnkám i brunetkám a v kombinaci s hřejivou pleteninou vypadá opravdu skvěle. A ani letos nebudeme ochuzeni o nestárnoucí pruhy.

Svetry za pár stovek

Pokud hledáte trendy podzimní svetry za pár stovek, nechte se inspirovat kousky z naší fotogalerie. Jistě si z nich vyberou ženy všech typů postav. Navíc se jedná o modely, které unosíte i za řadu let.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články