I velikost XL může mít šmrnc: 4 jednoduché triky, díky nimž zamaskujete kila navíc

I velikost XL může mít šmrnc: 4 jednoduché triky, díky nimž zamaskujete kila navíc
Zdroj: Freepik
Tmavě béžové sako s ramenními vycpávkami. H&M, 999 KčDámská halenka s dlouhým rukávem a svislými pruhy, které postavu opticky zeštíhlí. Gate, 314 KčLehká dámská parka s kapucí. Gate, 384 KčVolnočasové černé bavlněné dámské šaty. Tezenis, 349 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Že velikost XL nemůže být sexy? Omyl! Všechny ženy jsou krásné bez ohledu na váhu. Pokud tomu navíc pomůžete rafinovaně zkombinovaným outfitem, i dámy s plnoštíhlou postavou mohou působit naprosto oslnivě. Jak na to? To se dozvíte v našem článku.

Dana Klementová
Dana Klementová 19. 03. 2022 14:30

Trápí vás nějaké to kilo navíc a máte pocit, že jediné, co můžete nosit, jsou tmavé volnější kousky? Opak je pravdou! I ženy s plnoštíhlou postavou si mohou dovolit světlejší barvy a smyslné střihy. Jsou to totiž právě vhodně zvolené módní kousky, které dokáží opticky ubrat hned několik kilo. 

Podtrhněte své přednosti, potlačte nedostatky

Dámy, ať už vás na vašem těle trápí cokoliv, nejdůležitější je odpoutat pozornost od pomyslných problémových partií a nechat vyniknout ty, které máte sama na sobě ráda

Jestliže máte objemnější horní polovinu těla, širší boky, větší zadeček, ale relativně štíhlý pas, zdůrazněte ho například šaty s jemným páskem či kabátem s přepásáním. 

Pokud se naopak mezi vaše problémové partie řadí velké bříško, ale nohy máte štíhlejší, sáhněte po volnějším, delším vršku a kalhotách v užším střihu. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený S A F F I (@saffi_karina)

Oversized kousky uložte k ledu, raději sáhněte po vrstvení

Tou vůbec největší chybou, kterou ženy s plnoštíhlou postavou dělají, je, že nadbytečná kila zakrývají oversized, širokými a beztvarými kousky. To je velmi kontraproduktivní. Kvůli tomu může vaše postava působit velmi neforemně. 

Přednost proto dávejte vrstvení oblečení, které je poslední dobou trendy. To dokáže skvěle odpoutat pozornost od problematických partií a vy se v takovém modelu budete cítit daleko lépe.

Pokud hledáte inspiraci na trendy oblečení pro plnoštíhlé, můžete si prohlédnout naši fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články