Módní styl podle Lily Collins: Představitelka Emily in Paris miluje průhledné topy, ale nepohrdne ani smokingem

Proměnlivý módní styl herečky Lily Collins.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Na módní přehlídku Ralph Lauren oblékla herečka smoking stejné značky.Kabelka s řetízkovým popruhem. Valentino Bags, 2 121 KčKalhotový kostým Bonprix, 1 599 KčLodičky na vysokém podpatku. Kazar, 2 990 Kč+ 11 fotek+ 12 fotek

Módní styl herečky Lily Collins (33), představitelky hlavní hrdinky seriálu Emily v Paříži, by se dal jen těžko shrnout do jedné věty. Umělkyně skoro vždy překvapí výběrem outfitu, ať už ji vidíme kdekoliv. Umí nosit smoking i slavnostních květinové šaty, čímž se její styl stává naprosto unikátním.

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 26. 12. 2022 09:00

Lily Jane Collins je anglicko-americká herečka a modelka. Svou první filmovou roli získala už ve dvou letech v seriálu BBC Growing Pains v roce 1992. Jako dítě chodila na mládežnickou akademii dramatických umění, ale jejím hlavním zájmem byla žurnalistika. Vystudovala na škole Harvard-Westlake a dále se specializovala na rozhlasovou žurnalistiku. V době dospívání začala psát sloupky pro britský časopis Elle Girl a také přispívala do časopisů Seventeen, Teen Vogue a Los Angeles Times.

Po několika prvních televizních vystoupeních jako moderátorka či reportérka začala získávat své první role. Zahrála si dceru Tima McGrawa a Sandry Bullock v kasovním trháku Zrození šampióna (2009). Následovaly dramatičtější role a do celosvětového povědomí se dostala ztvárněním hlavní role ve filmu Sněhurka (2012). Roli ztřeštěné manažerky Emily Cooper v seriálu Emily v Paříži si střihla v roce 2020. O rok později vyšla druhá série seriálu a třetí řadu můžeme už teď sledovat na Netflixu.

Lily Collins v androgynním stylu

Na březnovou módní přehlídku Ralph Lauren pro podzim 2022 dorazila herečka ve smokingu, který vzbudil značný rozruch. Černý precizně střižený oblek se skládal z dvouřadého saka s dramatickými klopami ze saténu, ladícího s úzkými kalhotami a bílou košilí, zdobenou malým černým motýlkem. Jako doplněk Lily přidala elegantní černou kabelku se zlatým řetízkem přes rameno a špičaté boty na jehlovém podpatku. Pro maximální androgynní efekt zvolila Collins stažené vlasy uhlazené do týlu.

Akvamarínový kostým a sukně od Diora

Nedlouho poté se Lily objevila na PaleyFestu v Los Angeles ve zcela odlišném kompletu. Černý smoking vyměnila za velmi slušivý kostým se sukní v akvamarínové barvě. Ten pocházel z kolekce nepálsko-amerického návrháře Prabala Gurunga na jaro 2022. K tomu přidala béžový top a lakované jehlové boty italské značky Casadei.

Krásné společenské šaty oblékla herečka na druhý výroční galavečer Academy Museum v Los Angeles. Tam dorazila s manželem Charliem McDowellem a zapózovala v široké zavinovací sukni od Diora. Kousek z podzimní kolekce se vyznačoval celoplošným rozmazaným potiskem růží v odstínech červené a hnědé. Vršek šatů tvořil vzorovaný krajkový top (rovněž značky Dior) a šperky od Cartiera.

Na inspiraci podle Lily Collins se můžete podívat v naší fotogalerii.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články