Kalhotové kostýmky hitem podzimu: České celebrity sází na růžové, modré i tyrkysové

Kalhotové kostýmky hitem podzimu: České celebrity sází na růžové, modré i tyrkysové
Zdroj: Herminapress
Zpěvačka Lucie Bílá kompletně změnila šatník a vyhnala z něj kdysi tolik milovanou černou barvu.Manželka Martina Fenina oblékla růžový komplet na premiéru nového muzikálu Okno mé lásky.Kadeřník Petr Novotný na červeném koberci zastínil herce z nové pohádky Princezna zakletá v čase 2. Banánově žlutý oblek doplnil černobílými proužky - a to už chce odvahu.Zpěvák Ben Cristovao je v pánském odívání skutečným mistrem. Tyrkysový komplet působí jednoduše, elegantně, a nikdo nemůže namítat, že by Ben porušoval dress code.+ 11 fotek+ 12 fotek

Pánské obleky zažívají velký boom, žádnou nudu a šeď ale nečekejte. Letos v nich muži hrají všemi barvami a ryze pánských obleků se nebojí ani slavné ženy. Přešlapem vůči dress codu v drtivé většině případů není, když nudnou černou nahradíte růžovou, žlutou nebo zelenou - naopak. Pojďte se s námi letos na podzim pořádně odvázat!

Veronika Nováková
Veronika Nováková 22. 11. 2022 08:00

Móda z červených koberců nám v posledních měsících jasně ukazuje, jakým směrem se pánské odívání ubírá - a přehlédnout to skutečně nelze. Ještě nedávno se muži spokojili s obligátním standardem černého smokingu a bílé košile, až se nám z té nudy chtělo zívat.

Ben Cristovao v tom umí chodit

Nyní je všechno jinak a zatímco v zahraničí už červené koberce dávno hrají všemi barvami, u nás si pánové na svěží vítr v šatníku teprve zvykají. Skutečným mistrem hodným následování je zpěvák Ben Cristovao. Premiéru filmu Jan Žižka absolvoval v tyrkysovém kompletu, který doplnil bílými teniskami a basic bílým tričkem. Coby nevšední doplněk potom zvolil zlatý řetěz na krk.

Českého slavíka pojal Ben o poznání tradičněji, byť požadovaný dress code black tie nesplnil. Vzal si hnědý oblek s proužky, který doplnil béžovou košilí s rozhalenkou, a chybět nesměla stříbrná bižuterie v dekoltu. A protože se toho Ben nebojí a na červeném koberci vypadá světově, odpouštíme mu mávnutím ruky i zmiňované drobné odchylky od dress codu.

Pestré kostýmy volí letos i dámy

Pozadu nezůstávají ani dámy, které rychle pochopily, že barevné obleky jsou hitem letošního roku. Zpěvačka Lucie Vondráčková si trend oblíbila natolik, že se pro tentokrát vzdala velké večerní a na červený koberec při Českém slavíku vyrazila v pánském stylu. Pod bílým sakem Lucie dráždila holou kůží, kterou decentně zakryla masivní bižuterií.

Barevné pánské kostýmky si ostatně zamilovala i Lucie Bílá, kterou jsme dříve znali jen v černé minisukni, a nedávno se v působivém modrém kompletu objevila také princezna z nové vánoční pohádky Krakonošovo tajemství Leona Skleničková.

Barevné kostýmy kombinujte s citem

Ovšem i pánské obleky je nutné kombinovat s citem, což může být právě s ohledem na trendy divoké barvy či vzory oříšek. Barevný oblek je výrazným prvkem sám o sobě a pokud patříte mezi konzervativnější milovníky módy, nic nezkazíte, když po sako obléknete jednoduché basic tričko v bílé nebo černé barvě.

Boty potom ideálně sladit s tričkem, pohrát si přitom můžete s jejich tvarem. Jak předvedla Lucie Vondráčková, pro ženy malého vzrůstu jsou ideální střevíce do špičky, které opticky prodlužují postavu. Pro běžné denní nošení zase doplňte oblek mladistvými teniskami a kalhoty ohrňte nad kotníkem.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články