Nebojí se extravagantních rób ani pánského stylu. Zendaya šlape na paty vyhlášeným módním ikonám

Módní ikona Zendaya: Nebojí se extravagantních rób ani pánského stylu. Jejím vzorem je Madonna
Zdroj: Profimedia/Koláž Lifee
Zendaya se v polovině září objevila na HBO Max Post Emmys Reception ve smyslných červených šatech s dlouhým rukávem a hlubokým výstřihem. Minulý rok vsadila herečka na netradiční model v podobě šedých šatů bez rukávů s velkou metalickou ozdobou na přední straně. Při zahájení 94. ročníku udílení Oscarů, které se konalo letos v březnu, oblékla Zendaya stříbrnou sukni a bílou košili v cropped délce. A i když se nejedná o tradiční model, herečce moc sluší a ani vy s podobným outfitem neuděláte chybu.Pokud tedy i vás letos čeká akce, která si žádá trendy outfit, nechte se hereččiným modelem inspirovat. Sukně s flitry NA-KD. Zalando, 904 Kč+ 4 fotky+ 5 fotek

Je krásná, půvabná a vždy perfektně oblečená. Řeč je o talentované herečce Zendaye (26), kterou proslavily například filmy o Spider-Manovi nebo seriál Euforie. Tentokrát ovšem nebude řeč o brunetčině kumštu, ale spíše o jejích outfitech. Kdykoliv se totiž Zendaya objeví na červeném koberci, vždy je to jedinečná podívaná.

Dana Klementová
Dana Klementová 21. 09. 2022 08:00

Kromě hereckého talentu totiž Zendaya projevuje také ten módní. Vždy má na sobě outfit vyladěný do posledního detailu a v davu se nikdy neztratí. 

Originální monochromatické outfity

I když Zendaya ráda obléká výrazné barvy a různé materiály, stále dává přednost jednoduchosti. Zřejmě tuší, že pokud se bude držet jednoho odstínu, nemůže šlápnout vedle. Proto Zendayu většinou vídáme v monochromatických outfitech, které však rozhodně nejsou nudné. Co se konkrétních odstínů týče, nebojí se modré, růžové, červené ani fialové. 

Pomoc profesionálního stylisty

Zendaya módě skutečně rozumí, ovšem do detailu vypiplané outfity, které obléká, nejsou dílem výhradně jejím. Již od čtrnácti let jí s outfity pomáhá stylista Law Roach, který se mimo jiné staral například o vizáž zpěvačky Céline Dion

Právě Roach dodal herečce odvahu zkoušet nové věci a nebát se obléct to, v čem se cítí skutečně dobře, aniž by dala na reakce okolí. Právě vlastní pocit je v módě to nejdůležitější. Za svůj módní idol pak Zendaya považuje například zpěvačku Madonnu

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zendaya (@zendaya)

Honosné róby i pánský styl

Na červeném koberci se herečka nebojí objevit v originálních róbách, ale ráda sáhne i po pánském stylu. Právě kalhotové kostýmky na ní vídáme poměrně často. Takovému outfitu pak Zendaya dodá ženskost lodičkami na vysokém podpatku či smyslným líčením a vypadá přímo božsky. 

Hrdinka Spider-Mana je stylová i v běžném životě. Ve vytahaných teplákách a mikině ji na ulici neuvidíte. Právem je tak považována za velkou módní inspiraci pro ženy všech věkových kategorií. Díky štíhlé a vysoké postavě jí navíc sluší prakticky cokoliv. 

V jakých modelech se Zendaya objevila ve společnosti v posledních měsících, se můžete pokochat v naší fotogalerii. 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články