Madonna posledních deset let hlavně mládne: 64. narozeniny slaví po boku mladšího partnera a šesti dětí

Madonna si ve svých 64 letech udržuje mladistvý vzhled: Podívejte se, jak se za posledních deset let proměnila
Zdroj: Showpix/koláž Lifee.cz
Před deseti lety bylo Madonně 53 let a dle snímků to vypadá, že se na ní plastičtí chirurgové ještě moc nevyřádili.V roce 2012 získala Zlatý glóbus za nejlepší filmovou píseň. V roce 2013 na MET Gala v černé paruce. V té době se už o pár úpravách v obličeji mluvilo, ale nebyly tak znatelné.V roce 2014 už byly zásahy estetických specialistů vidět znatelněji.+ 24 fotek+ 25 fotek

Popová královna Madonna slaví 64. narozeniny. Díky zásahům estetické medicíny si poslední dobou roky spíše umazávala. Podívejte se na to, jak se proměnila, a zavzpomínejte na zásadní momenty jejího dosavadního života, o kterém by se brzy měl začít natáčet film.

Kristina Vodičková
Kristina Vodičková 16. 08. 2022 10:30

Pro upřímná a velmi ostrá vyjádření nešla nikdy daleko a celou kariéru Madonna trendy určovala místo toho, aby je následovala. Rebelka hudebního světa slaví 16. srpna už 64. narozeniny, ale na svůj věk rozhodně nevypadá.

Madonna Louise Veronica Ciccone se narodila v Michiganu. Její matka měla kanadsko-francouzské předky a otec byl potomkem italských imigrantů. Zpěvačka vyrostla s dalšími pěti sourozenci a dnes má sama šest dětí. Rodiče byli velice nábožensky založení a křesťanství se také později stalo zdrojem mnoha kontroverzí v písních a klipech popové královny.

O maminku Madonna přišla velmi brzy

Madonnina maminka zemřela coby třicetiletá v roce 1963 na rakovinu prsu. Nemoc jí byla diagnostikována během těhotenství s nejmladší sestrou zpěvačky a vzhledem k požehnanému stavu se s léčbou čekalo až po porodu, kdy už rakovina bohužel vyléčit nešla. Madonně bylo tehdy pouhých 5 let. „Myslím, že největší podíl na tom, že jsem se dokázala tak otevřeně prezentovat, měl fakt, že jsem vyrůstala bez matky. Maminky nás učí chování a já neměla žádná pravidla ani omezení,“ cituje zpěvačku biography.com. 

Vypadalo to, že se bude živit tancem

Madonna byla odjakživa cílevědomá a na střední škole prospívala s jedničkami, byla roztleskávačkou a velmi disciplinovanou tanečnicí. Tím se také chystala živit, a tak odjela za kariérou do New Yorku. 

V roce 1979 začala randit s Danem Gilroyem, zakladatelem pop-punkové skupiny Breakfast Club. Po krátkém intermezzu ve Francii, kde vystupovala i se zpěvem, nastoupila do Gilroyovy skupiny jako bubenice a později se stala zpěvačkou. Než se vydala na sólo dráhu, vystřídala ještě několik skupin. 

Vzestup popové hvězdy

V roce 1981 si najala manažera a zrodil se její první hit Everybody, který ovládl žebříčky hitparád v roce 1982. O rok později vydala album Madonna, odkud dnes známe hity Lucky Star, Holiday či Borderline. 

Hitem, který její kariéru vystřelil do výšin, se roku 1985 stala píseň Like a Virgin, která se za měsíc stala platinovou a dostala se na první místo hitparády Billboard Chart, kde zůstala šest týdnů. 

Herecká kariéra Madonny

Ve stejném roce, kdy píseň Like a Virgin opanovala světové hitparády, se Madonna vdala za herce Seana Penna a pustila se i do filmové kariéry. Společně se svým mužem hrála ve filmu Šanghajské překvapení. Později se objevila ještě v mnoha dalších filmech a asi nejzásadnější je její ztvárnění Evy Perón ve filmovém muzikálu Evita. 

Hudební kariéra ale měla vždy na prvním místě. Do letoška má Madonna na kontě 14 studiových alb a nespočet hitů. 

Madonnin soukromý život

Jak již bylo zmíněno, jejím prvním manželem byl herec Sean Penn. Jejich manželství krachlo po čtyřech letech. Dalším zásadním partnerem v jejím životě byl Carlos Leon, se kterým má dceru Lourdes. Po rozpadu tohoto vztahu se potkala s britským režisérem Guyem Ritchiem, se kterým byla v manželství osm let a mají spolu syna. Dnes žije Madonna s o 35 let mladším tanečníkem Ahlamalikem Williamsem. 

Dvě děti Madonna porodila a další čtyři adoptovala

Poprvé se Madonna stala matkou v roce 1996, kdy přivedla na svět dceru Lourdes Marii Ciccone. Ve svých 42 letech pak přivedla manželovi Guyi Ritchiemu na svět syna Rocca. Od té doby adoptovala další čtyři děti – Davida (17), Mercy (16) a dvojčata Estere a Stellu (9).

Celá rodina pohromadě v roce 2020:

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

Podívejte se do fotogalerie na to, jak se zpěvačka za posledních deset let vizuálně změnila. Její největší zálibou jsou poslední roky estetické zákroky a práce s filtry na sociálních sítích.

Sama o zákrocích na svém obličeji a těle nikdy nemluví a jde pouze o odhady odborníků a fanoušků, kteří zkoumají každou novou fotku do detailu. Zásahy jsou ovšem viditelné na první pohled, vzhledem k tomu, že ve svém věku nemá zpěvačka jedinou vrásku a její rty se stále zvětšují.

Zdroj informací:

Biography.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články