Nejen Madonna propadla tetování: 10 celebrit, jejichž kůži zdobí bizarní, vtipné, ale i ulítlé kérky

Nejen Madonna propadla tetování: 10 celebrit, jejichž kůži zdobí bizarní, vtipné, ale i ulítlé kérky
Zdroj: Showpix/koláž Lifee.cz
Madonna si první kérku nechala udělat až po šedesátce.Na zápěstí má počáteční písmena jmen svých šesti dětí, hebrejské slovo, které v překladu zní „políbená", a na druhé ruce černé X.Písmeno X odkazuje k Madonninu pracovnímu projektu Madame X.Také zpěvačka Rita Ora propadla tetování. Kérek má víc než devět a nedávno se pochlubila zbrusu novým kouskem. Ten najdete v detailu na další fotografii.+ 13 fotek+ 14 fotek

Tetování je závislost a teď už to ví i královna popu Madonna (63). První kérku si sice pořídila až v 62 letech, od té doby ale nezahálí. Od konce roku 2020 si nechala vytvořit hned tři. Tvrdí, že jde o konečný stav věci, málokdo tomu ale věří. Co si Madonna nechala vytetovat a které další celebrity vypadají jako pochodující omalovánky?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 03. 2022 14:00

Málokdo by čekal, že věčně mladá a věčně rebelující zpěvačka Madonna bude s první kérkou otálet tak dlouho. Poprvé se nechala takto zkrášlit na konci roku 2020. Od té doby jí na kůži přibyla další dvě umělecká díla. Jak je vidět, na inkoustových obrázcích zřejmě opravdu vzniká závislost. Jsme jen zvědaví, na jakém čísle se popová královna nakonec zastaví. Sama zatím tvrdí, že aktuální trojice je definitivní.

Madonnina kérka odkazuje na děti, práci i lidství

Tatérem, který měl tu čest se Madonně poprvé dostat inkoustem pod kůži, je East Iz. Nikoho asi nepřekvapí, že si vybrala jednoho z nejlepších umělců v branži, na kterého lze v Los Angeles narazit. První kérka zdobí Madonnino zápěstí a jde o stručnou připomínku těch nejdůležitějších lidí v jejím životě - písmena L, R, D, M, S a E jsou iniciálami jmen jejích šesti dětí.

Madonnino druhé tetování je mnohem stručnější. Na zápěstí si nechala vytetovat prosté písmeno X na počest svého aktuálního projektu Madame X.

Madonnino třetí tetování vytvořil na konci loňského listopadu tatér Elë Ramirez a jeho vzniku přihlížely také Madonniny děti. „Dokončuji trilogii tetování, kterou jsem plánovala udělat,“ oznámila spokojeně svým fanouškům na sociálních sítích. Posledním motivem, který si zpěvačka nechala vytetovat pod iniciály dětí, je hebrejské slovo „políbená“. Madonna k tomuto postu na Instagramu připsala: „Život je cesta k odstranění prostoru mezi námi a lidstvím a Bohem."

Madonna svému tatérovi oplatila péči

Že byl celý proces velká legrace, dokazuje fakt, že zpěvačka neváhala na oplátku potetovat také svého tatéra. Do kůže mu vepsala černé X, zřejmě coby svůj svébytný autogram. Perfekcionistka Madonna ale se svou prací příliš spokojená nebyla. „Nikomu neříkej, že jsem to udělala já," požádala nakonec Ramireze a uzavřela tím svoji výtvarnou epizodku.

Dcera Lourdes a její šťavnaté tajemství

Tetování už stihla propadnout také Madonnina dcera Lourdes Leon (25). Její zadeček pro změnu zdobí provokativní nápis „juicy", tedy v překladu „šťavnatý".

Které další celebrity připomínají omalovánky? Podívejte se do naší fotogalerie. Vybrali jsme pro vás desítku statečných, kteří se jehel rozhodně nebojí.

Zdroje informací:

Instagram.com

PageSix.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články