Bára (32): Začalo mi vadit manželovo tetování. Tak jsem vymyslela plán, jak se ho zbavit

Bára (32): Začalo mi vadit manželovo tetování. Tak jsem vymyslela plán, jak se ho zbavit
Zdroj: Freepik

Bára svého muže miluje, ale jedna věc jí na něm vadí. Jde o tetování, které nosí na těle. Uctívá tím památku na svou někdejší velkou lásku. Báře se na to těžko kouká, a tak vymyslela plán, jak Jindru přimět, aby se tetování zbavil.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 30. 08. 2021 08:00

Když jsme se s Jindrou (43) seznámili, věděla jsem, že měl přede mnou dlouholetý vztah. Nebyli sice sezdaní, ale byla to velká láska. Tak velká, že Jindra má jméno své bývalé přítelkyně vytetované v obrovském srdci na pravé paži. Na začátku mi to nevadilo, teď chci, aby ho dal pryč.

Po svatbě a porodu mi manželovo tetování začalo vadit

Každý máme nějakou minulost. Někdo v ní žije dál, jiný by na ni rád zapomněl. A já si u svého manžela nejsem jistá, do které kategorie patří on. Když jsme spolu začali chodit, věděla jsem, že má za sebou velmi intenzivní vztah. Sašu hluboce miloval. Žil jen pro ni. Deset let, které spolu strávili, ho hodně poznamenalo. On tedy tvrdí, že ne, ale já to vidím jinak.

V době, kdy byla jejich láska v největším rozpuku, si nechal její jméno vytetovat na paži. Rámuje ho obrovské srdce proklaté amorovým šípem. Nikdy jsem pro tetování neměla pochopení a už vůbec ne pro taková, jako má Jindra. Těžko jsem ale mohla na začátku vztahu chtít, aby ho dal pryč.

To bych nejspíš letěla jako namydlený blesk. Jenže když jste s někým osm let, myslím si, že už můžete mít jisté nároky. Po svatbě a prvním porodu bylo nadmíru jasné, že spolu budeme navěky. Žádné větší problémy náš vztah nedoprovázejí. Obyčejné hádky o nevynesený odpadkový koš beru jako malichernost.

Vymyslela jsem plán, jak se ho zbavit

Když se jednou kamarád Bivoj na koupališti zeptal Jindry, co to má za hnusné tetování na ruce, uvnitř jsem se culila. ,,Dávej si bacha na pusu. To není hnusné tetování. Je to vzpomínka,“ odbyl ho Jindra a jedním okem mě pozoroval, co já na to. ,,Já ti nevím, ale já bych to asi sundal. Už s tou buchtou dávno nejsi, ne? Tak proč to pořád máš?“ ryl do něj kamarád a já dychtivě čekala, co na to manžel.

Mlčky se zvedl a šel do vody. ,,Tobě to nevadí, že má na ruce jméno bývalky?“ zeptal se mě Bivoj. ,,Vadí. Jasně, že vadí. Ale co mám dělat?“ otázala jsem se a doufala v nějakou radu. ,,Prostě ho donuť, aby si to nechal předělat. Dneska umějí tatéři zázraky. I udělat ze Saši Báru,“ vysvětlil mi a mně tím nasadil brouka do hlavy.

Začala jsem vymýšlet, jak to na manžela upeču. Měly se blížit jeho narozeniny. Našla jsem si jedno z nejlepších tetovacích studií a objednala ho na předělání. Jemu jsem řekla, že pro něj mám překvapení. V den D jsem ho na domluvený čas dovezla k tatérovi. ,,O co jde? Už mi to řekneš?“ ptal se Jindra zvědavě.

Nakonec mě převezl on

,,Jdeš na předělání jména ve svém tetování. Super, viď?“ oznámila jsem mu a šli jsme dovnitř. Jindra byl dost zaražený, ale na křeslo usedl. ,,Tak já vás tady nechám, pánové. Moje jméno znáš, viď, miláčku? Tak ať se to povede,“ řekla jsem a vítězoslavně odešla. Domluvili jsme si sraz za dvě hodiny v kavárně o kousek dál.

Nedočkavě jsem tam čekala. Když Jindra přišel, chtěla jsem hned vidět jeho nové tetování. ,,Ne, teď to ještě musí zaschnout. Nech to takhle zakryté,“ upozornil mě. K večeru už mi to nedalo a chtěla jsem to vidět. Čekalo mě obrovské zklamání. Jindra ze salónu zbaběle utekl. Prý na tu změnu ještě není připravený. Saša s námi bude žít zjevně navěky. Bohužel i v jeho srdci.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články