Tetování jim sluší: Celebrity, které se nebály vyjít „s kůží“ na trh

Tetování jim sluší: Celebrity, které se nebály vyjít „s kůží“ na trh
Zdroj: Showpix.cz/koláž Lifee.cz

Symbol individuality, vyjádření názoru i připomínka silných životních okamžiků. To všechno reprezentuje tetování a vyjádřit se chtějí i mnohé celebrity.

Jana Šulcová
Jana Šulcová 29. 11. 2020 09:00

Dříve bylo tetování jakýmsi stigmatem, něčím, podle čeho se poznali kriminálníci. Postupně je přebraly i jiné protistátní a rebelující „živly“. Ale s tím, jak se mění společnost a otevírá se novým trendů, se i z tetování postupně stal módní doplněk. Někdo ho má jen jako hezký obrázek, jiný podlehl a pluje s proudem, ale většina z nás má pro svá tetování vysvětlení. A tak ať už je vaše kérka ve stylu Old School, Blackwork či Dotwork, abstraktní, akvarel nebo ornament, užívejte si ji stejně jako hvězdy a hvězdičky.

Krásné abstraktní tetování na rameni má Agáta Hanychová. Vzniklo vlastně jako předělávka původních naivních andělíčků. Po těle má ale i jiné, nenápadnější obrázky a ornamenty. To muzikant Vilém Čok má poctivé rukávy. Ale první kérka přišla už dávno, a to v době, kdy založil kapelu Nová růže.

Půvabná zpěvačka Celeste Buckingham má potetovaná celá záda a na něžnosti jí to nijak neubírá. Spíš naopak, obrázky přitahují pozornost a baví. Drobné a nenápadné tetování na předloktí má i herečka a čerstvá maminka Veronika Arichteva. A kdo ví, třeba časem přibude i jméno a datum narození jejího synáčka.

O Václavu Noidovi Bártovi jsme psali nedávno v souvislosti s tím, jak si vyrýsoval krásné tělo. Na něm teď vynikají jeho velké a výrazné ornamenty. To hudebník Bořek Slezáček přiznává, že moc smyslu v jeho tetováních není, má je prostě na ozdobu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 𝚙𝚔 (@parisjackson)

Spoustu zajímavých tetování na svém těle má také Paris Jackson, napočítala jich už rovných padesát. Některá jsou věnována jejímu otci Michaelovi Jacksonovi, jiná mají spojitost s jejím životním příběhem. Miley Cyrus nemá velké nápadné tetování, ale několik jich na svém těle také má. Jedno z nich je důmyslně ukryté na spodní straně rtu, jak říká, inspirovala jí k tomu láska k jídlu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Karim Rashid (@karim_rashid_official)

Také světoznámý designér Karim Rashid má tělo pomalované prazvláštními ornamenty. Zasvěcení v nich poznávají detaily a tvary, které se objevují na jeho návrzích a realizacích. Málokoho ale ví, že každý ornament se vztahuje ke konkrétnímu městu či místu, které návrhář navštívil. Svými kérkami je pověstná také fotbalové superhvězda David Beckham. Na jeho těle už moc volných míst pro další obrázky nenajdete.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články