Zendaya a Tom Holland: Takto si žhavý hollywoodský páreček užívá miliony

Zendaya a Tom Holland: Takto si žhavý hollywoodský páreček užívá miliony
Zdroj: Profimedia
V červenci 2016 se Zendaya poprvé objevila na Tomově Instagramu. Od té doby se šířily fámy, že jsou ve vztahu.V listopadu 2016 se Tom Holland a Zendaya dostali na obálku prestižního periodika The Hollywood Reporter. O vztahu pořád mlčí a v následujících letech tomu nebude jinak.V roce 2017 se sice objevily informace o tom, že tvoří pár, Zendaya ale tvrdila, že byli spolu pouze na dovolené.Tom Holland má na Instagramu víc fotek s pejsky, než se Zendayou...+ 8 fotek+ 9 fotek

Tom Holland (25) a Zendaya (25) tvoří jeden z nejsledovanějších mladých hollywoodských párů. On vydělává především jako Spider-Man, ona byla k vidění třeba v seriálu Euforie. Kolik milionů si vydělali?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 07. 02. 2022 12:00

Podle webu Usmagazine.com se Tom Holland a Zendaya poprvé setkali v roce 2016 na natáčení snímku Spider-Man: Homecoming. Okamžitě se vyrojily fámy o vztahu, ale potvrzené byly až o pět let později, kdy byl mladý pár spatřen u líbání.

Milionáři Tom Holland a Zendaya

Projekt Celebritynetworth.com, který se věnuje výdělkům slavných, uvádí, že Tom Holland dostal za již zmiňovaný první díl trilogie o Spider-Manovi pouhých 500 000 dolarů (přes 10 milionů korun). Další milion dolarů mu přistál na účtu díky bonusům. Pak si ale vyjednal lepší podmínky a dnes se jeho majetek odhaduje na hodnotu 18 milionů dolarů (přibližně 380 milionů korun). Tomův plat za roli ve velkém filmu se dostal na 4-5 milionů dolarů. V roce 2018 si pořídil v Londýně dům za 2,5 milionu liber, jen kilometr od domu svých rodičů, kde bydlel do té doby.

Přestože Tomova láska Zendaya není tváří nějaké komiksové série, její majetek se odhaduje na 15 milionů dolarů (přes 300 milionů korun). A jak si vydělala? Již od útlého dětství hrála v disneyovských seriálech pro mládež, vydala album s názvem Zendaya, byla tváří oděvní linie Material Girl od Madonny a výčet jejích aktivit je přímo nekonečný. Mladá herečka vlastní dva domy v Kalifornii, jeden si pořídila v roce 2017 za 1,4 milionu dolarů, v březnu 2020 zaplatila 4 miliony dolarů za další.

Jak žijí Zendaya a Tom Holland?

Jejich vztah je popravdě trochu záhada. Dostali už přezdívku Tomdaya, ve stylu Brada Pitta a Angeliny Jolie, jimž se přezdívalo Brangelina, ale víc se toho neví. Tom a Zendaya nejsou moc sdílní, dokonce ani na svých instagramových účtech nezveřejňují zamilované fotografie.

Přestože jsou obklopeni bulvárem a oba pracují v Hollywoodu, snaží se udržet svůj vztah co nejvíc pod pokličkou. Zendayu můžete momentálně vidět v druhé řadě výtečného seriálu Euforie z dílny HBO a Tom Holland se brzy i v českých kinech objeví v adaptaci slavné videohry Uncharted.

A dál? Podle listu Dailymail Tom v posledních letech výrazně předělával svůj třípatrový dům v Londýně, aby se do něj mohli se Zendayou nastěhovat. Do nemovitosti přibylo třeba kino a sauna. „Posledních šest let jsem se soustředil na svou kariéru. Chci si dát pauzu a zaměřit se na založení rodiny a na to, co budu dělat dál,“ řekl Holland britským novinářům.

Zdroje informací:

Usmagazine.com: Zendaya and Tom Holland’s Relationship Timeline: ‘Spider-Man: Homecoming’ and Beyond

Celebritynetworth.com: Tom Holland Net WorthZendaya Coleman Net Worth

Dailymail.co.uk: Spider-Man star Tom Holland 'is set to move to London with Zendaya' as he splashes out £2.5m renovating his London mansion

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články