Přísná máma Geri Halliwell: I když vydělala miliony, její děti z nich mnoho nemají

Přísná máma Geri Halliwell: I když vydělala miliony, její děti z nich mnoho nemají
Zdroj: Showpix
S Christianem Hornerem je Geri konečně šťastná. Pořídili si spolu syna Montyho (vpravo dole), přičemž oba mají z předchozích vztahů dcery. Christian Olivii (vpravo uprostřed) a Geri Bluebell (vlevo).
Monty je podle Geri z většiny kopií svého otce. Jen ty zrzavé vlásky a vzdorovitost má prý po mamince.Dcera Bluebell pochází z Geriina krátkého vztahu se scénáristou Sashou Gervasim. Většinu života ji proto vychovávala sama.Geri po svatbě nikdy neprahla a už víceméně počítala s tím, že zůstane na ocet. V roce 2016 se ale velmi ochotně vdala za Christiana Hornera.+ 3 fotky+ 4 fotky

Na to být matkou si Geri Halliwell (49) musela počkat. Dcera Bluebell se jí narodila ve 33 letech a syna Montyho přivedla na svět dokonce coby čtyřiačtyřicetiletá. Nabízelo by se proto, že bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls bude své potomky rozmazlovat. Jenže opak je pravdou.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 14. 11. 2021 09:00

Geri pochází z velmi skromných poměrů. Narodila se v britském Watfordu Aně a Laurenceovi Halliwellovým. Její máma pocházela ze Španělska, na Ostrovech pracovala jako uklízečka, a tak nikdy neměli peněz nazbyt. Malá Geri si proto již záhy musela sama vydělávat. Ať už jako tanečnice v nočním klubu na Mallorce, moderátorka či glamour modelka. Její nahé fotografie se objevily v různých pánských magazínech, například Playboyi či Penthouseu.

V práci se jí dařilo, soukromí ale měla v troskách

V roce 1994 odpověděla sympatická zrzka na inzerát v listu The Stage a putovala na konkurz do nově vznikající dívčí skupiny. Ten spolu s Melanií Chisholm, Melanií Brown a Victorií Adams vyhrála a když se k nim později přidala Emma Bunton, vznikla slavná pětka Spice Girls. Chudá holka z předměstí se tak prakticky přes noc stala hvězdou mezinárodního formátu.

V soukromém životě už se ale Geri tolik nedařilo. Střídala muže jako ponožky, rok například randila s kolegou z branže Robbiem Williamsem (47), než potkala scénáristu Sashu Gervasiho (55). Jejich poměr sice netrval nijak dlouho, ale Ginger Spice si z něj odnesla památku, kterou ze svého života už nevymaže - dceru Bluebell Madonnu.

Osudový muž Christian Horner

S ní trávila dlouhá léta jako svobodná matka. Stále se pokoušela navázat dlouhodobý vztah, ale nedařilo se jí to. Až v únoru roku 2014 potkala Christiana Hornera (47), movitého šéfa stáje F1 Red Bull.

Další rok v květnu se hrdličky vzaly. A to už si Geri myslela, že zůstane do smrti na ocet. "Dodnes nemohu uvěřit, že jsem našla muže, s nímž mohu být sama sebou. Máme spolu takový hravý vztah. Neustále se škádlíme. Než jsem se seznámila s Christianem, manželství mě absolutně nepřitahovalo. Byla jsem klasická single holka, která přelétává z jednoho nepovedeného vztahu do druhého," prozradila Geri.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený geri (@therealgerihalliwell)

Děti vede k vděku za to, co mají

V lednu 2017 se jim narodil syn Monty. Jestli byste ale čekali, že šťastná máma bude své ratolesti rozmazlovat, byli byste na omylu. V tomto má Ginger Spice jasno. "Jsem dost přísná, důsledná, ale spravedlivá," ozřejmila Geri, která se stará i o Christianovu dceru z předešlého vztahu Olivii (8).

"Nemám ráda slůvko já. Máma byla uklízečka a já v mládí pracovala šest dní v týdnu, abychom jako rodina vyšli. Proto když vidím svoje děti, jak chtějí víc hraček, víc tohoto a tamtoho, příčí se mi to. Chci, aby byly vděčné za to, co mají," svěřila se Halliwell.

Zdroje informací:

OK!

Wikipedia.org

Hello!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články