Nečekaný zvrat v životě Shiloh Jolie-Pitt: Dcera slavných rodičů už není kluk! Líčí se a obléká luxusní šaty

Nečekaný zvrat v životě Shiloh Jolie-Pitt: Dcera slavných rodičů už není kluk! Líčí se a obléká luxusní šaty
Zdroj: Showpix
Angelina Jolie dlouho tvrdila, že vlastní děti nechce. Měla strach z toho, že by mohly mít stejně složité dospívání jako ona. Proto první tři potomky adoptovala. Až když poznala Brada Pitta, rozhodla se to risknout. Roku 2006 se jim narodila dcera Shiloh, o dva roky později dvojčata Knox a Vivienne.Shiloh už záhy po narození naplnila Angelininy obavy, že její děti mohou mít problémy samy se sebou. Shiloh (dole uprostřed) se odmítala identifikovat jako dívka, toužila po chlapeckém účesu a oblečení. Angelina její pořadavky zprvu bagatelizovala. "Je to stejné, jako když si děti hrají na Supermana. Moje dcera si holt hraje na bráchy," omlouvala ji.Jenže málokomu vydrží hra na Supermana 12 let, tedy tak dlouho, jako se Shiloh identifikovala jako chlapec. Angelina v té době přiznala, že ji vytrvalá touha její dcery být klukem překvapila.Přesto jí nadále kupovala chlapecké šaty.
+ 5 fotek+ 6 fotek

Když hollywoodské hvězdy první velikosti Angelina Jolie (46) a Brad Pitt (57) sevřeli roku 2006 v náručí svou prvorozenou biologickou dceru Shiloh (15), možná si představovali, jak ji povedou ke všem těm typicky dívčím věcem. Netušili, jaké překvapení jim modrooká blondýnka s plnými rty přichystá a že potrvá více než 14 let, než se dočkají své vytoužené princezny.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 31. 10. 2021 09:00

Shiloh Jolie-Pitt si už ve dvou letech začala uvědomovat, že není jako ostatní holčičky. Nelákaly ji panenky, růžové šatičky s volánky ani dlouhé vlásky. Shiloh měla jinou představu. Chtěla být jako její starší bráchové Maddox (20) a Pax (17), které Angelina adoptovala z Kambodži a Vietnamu.

Chlapecké oblečení, sestřih i jméno John

"Museli jsme jí ostříhat vlasy a pořídit chlapecké oblečení. Považovala se zkrátka za jednoho z bratrů," prozradila herečka roku 2011 časopisu Vanity Fair. Nic na smýšlení drobné blondýnky nezměnila ani její starší adoptovaná sestra Zahara (16), ani příchod dvojčat Knoxe a Vivienne (13). "Vyvinula si něco, čemu s Bradem říkáme černohorský styl. Obléká se jako frajírek. Přesně tak, jako mladí muži v této balkánské zemi. Miluje teplákové soupravy a klasické obleky," zdůrazňovala Jolie.

Kromě chlapeckého sestřihu a oblečení začala Shiloh trvat na tom, aby ji rodiče a sourozenci oslovovali Johne. "Chtěla to tak. John nebo Peter, to podle Petera Pana. Tak jsme jí začali říkat Johne. Naše rozhovory vypadají asi následovně: ´Shi, nedáš si...´ ´John, jsem John.´ ´Dobře, Johne, nedáš si pomerančový džus?´" ozřejmil Pitt roku 2008 v rozhovoru s Oprah Winfrey.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Shiloh jolie_pitt (@shiloh_joliepitt_)

Z kluka se vyklubala nádherná mladá žena

Ač se rodiče k genderové identifikaci své dcery stavěli na oko liberálně a ochotně jí pořizovali chlapecké oblečení, ve kterém vyrážela i do společnosti, uvnitř je to přeci jen zaskočilo. Jolie i Pitt to ostatně přiznali i pro média. O to větší radost nejspíš měli, když se Shiloh po 14. narozeninách rozhodla přeci jen dát šanci své ženskosti.

Najevo to vinou pandemie koronaviru vyšlo až téměř o rok později na letošní premiéře filmu Eternals v Los Angeles. Po boku Angeliny Jolie se místo očekávaného chlapce v šik obleku objevila neznámá lehce nalíčená slečna v krémových šatech. Jen málokdo v oné krásce okamžitě poznal Shiloh.

A že nejde o ojedinělý záblesk ženství, dokázala půvabná dívčina i na následných evropských premiérách tohoto snímku. V Londýně dokonce oblékla róbu od Diora, velmi podobnou té, kterou si Angelina zvolila pro předloňskou premiéru Zloba: Královna všeho zlého. Shiloh umí překvapit!

Zdroje informací:

Dailymail.co.uk

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články