Syn Davida z Beverly Hills 90210 se kvůli své výstřednosti stal terčem šikany. Rodiče ho ale měnit nehodlají

Syn Davida z Beverly Hills 90210 se kvůli své výstřednosti stal terčem šikany. Rodiče ho ale měnit nehodlají
Zdroj: Showpix
V roce 2017 načapali fotografové čtyřletého Noaha v dívčích šatech. Nešlo o nějaký úlet či kostým na karneval. Klučina nosí šaty i do školy a tatínek s maminkou s tím nemají problém.Megan Fox a Brian Austin Green tvořili pár šestnáct let. Rozešli se teprve loni.Megan se v posledních letech spíš než jako trojnásobná matka prezentuje jako laciná holka. Nosí odvážné šaty, ráda se odhaluje a chová provokativně. Rozhodně nejde o konvenční herečku. Prohlašuje o sobě, že je asociální bisexuálka a trpí obsedantně kompulzivní poruchou.
Důkazem její excentričnosti je také její nejnovější partner, rapper Machine Gun Kelly.
+ 1 fotka

Bezpohlavní výchova se mezi zahraničními celebritami těší mimořádné oblibě. Důkazem toho jsou i představitel Davida ze seriálu Beverly Hills 90210 Brian Austin Green (48) a jeho exmanželka, sexbomba Megan Fox (35). Mají spolu tři syny, které neomezují tím, že by jim vštěpovali genderové stereotypy. Nejstarší Noah (9) tak chodí do školy v dívčích šatech, miluje růžovou a navrhuje oblečení.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 17. 10. 2021 09:00

Devítiletý klučina poprvé zaujal čtenáře bulváru v roce 2017, kdy ho fotografové zachytili na ulici v modrých princeznovských šatech. Jeho otec tehdy jen krčil rameny.

"Slyšel jsem pár lidí říkat, že se nehodí, aby nosil dívčí šaty. Já jim na to odpověděl, aby se o to nestarali. Noahovi jsou čtyři roky a když chce nosit šaty, ať je nosí. Je to jeho život a nejsou to moje šaty. V tomhle věku byste se měli bavit. Nikomu tím, že nosí šaty, neubližuje," hájil syna seriálový David.

Noah čelí ve škole šikaně kvůli šatům

Zatímco ve čtyřech letech vzbuzovala Noahova volba odívání maximálně pobavené úsměvy na tvářích kolemjdoucích, s nástupem do školy nastaly rodičům vážné problémy. Dlouhovlasý chlapec se stal terčem šikany ze strany spolužáků. A to podle Megan Fox chodí do hodně "liberální a hipísácké školy" v Kalifornii.

"Děti do něj neustále šijou, že kluci nenosí šaty, že kluci nenosí růžovou. Snažím se ho proto vést k tomu, aby měl dostatek sebevědomí bez ohledu na to, co kdo říká. A nese to ovoce. Tuhle jsem se ho například zeptala: ´Jak bylo ve škole? Měl někdo nějaké řeči?´ A on odvětil: ´Když jsem vstoupil do třídy, začali se mi kluci smát. Ale mně to bylo jedno, miluju šaty,´" chlubí se Fox.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Megan Fox (@meganfox)

Ani Noahovi mladší bratři nejsou typičtí kluci

Podle jejích slov Noah šaty nejen miluje, ale také je navrhuje a kreslí. "Je samozřejmě ještě dítě, ale má pro to cit," svěřila se tmavovlasá sexbomba, která po rozvodu s Greenem skončila v náručí výstředního rappera Machine Guna Kellyho (31).

A zdá se, že genderovými stereotypy se nenechávají svazovat ani Noahovi mladší bráchové Bodhi (7) a Journey (5). Oba nosí dlouhé vlasy a potrpí si barevné, spíše dívčí oblečení. "Ano, kluci mají dlouhé vlasy, protože se jim to tak líbí," poukázal Brian. "Myslím si, že jsou nádherní. Někdo má rád u kluků dlouhé vlasy, jiný ne. To je naprosto v pořádku."

Zdroje informací:

Hellomagazine.com

People.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články