Brian Austin Green z Beverly Hills 90210 se rozchází s Megan Fox. Tentokrát už definitivně

Brian Austin Green z Beverly Hills 90210 se rozchází s Megan Fox. Tentokrát už definitivně
Zdroj: Wikimedia Commons/Jenn Deering Davis / CC BY

Vztah Megan Fox a jejího manžela Briana Austina Greena dostává další ránu. Společně už si prošli několika krizemi i rozchody, ovšem nyní se zdá, že jdou definitivně od sebe. Nahrává tomu totiž příspěvek, který Brian sdílel na svém Instagramu.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 18. 05. 2020 11:25

Megan Fox se stala hvězdou filmu Transformers, díky kterému po ní muži začali doslova šílet. Všem ale vypálil rybník Brian Austin Green, jenž ztvárnil Davida Silvera z legendárního seriálu Beverly Hills 90210.

Zrušené zásnuby i žádost o rozvod

Jejich vztah ale měl k pohádce daleko. Poprvé se rozešli už v roce 2009, kdy zrušili společné zásnuby. Ovšem o rok později se vzali a zdálo se, že je krize zažehnaná. Ale nebyla. Uplynulo totiž jen pět let a čtyřiatřicetiletá Fox, která je držitelkou Zlaté maliny za nejhorší ženský herecký výkon ve vedlejší roli ve filmu Želvy ninja, podala žádost o rozvod.

Jenže Megan v té době zjistila, že je těhotná, a příchod Journeyho Rivera, který se narodil v srpnu roku 2016, je zase udržel pohromadě. Ani tato idylka ale netrvala dlouho. „Nakonec se nudí všichni motýli, kteří na květinách sedí příliš dlouho,“ napsal na svém instagramovém profilu šestačtyřicetiletý Brian.

Chtějí prozkoumat velký svět

„Začnou se cítit dušeni. Je to skvělý a velký svět a oni ho chtějí prozkoumat,“ dodal Austin Green, který má s americkou herečkou tři syny a čtvrtého si navíc „přinesl“ z předešlého vztahu. Teď to vypadá, že oba slavní herci budou zase volní.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články