Velký horoskop krásy: Kdo miluje smyslné parfémy a koho neuvidíte ve společnosti bez výrazného líčení?

Velký horoskop krásy: Kdo miluje smyslné parfémy a koho neuvidíte ve společnosti bez výrazného líčení?
Zdroj: Freepik

Znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili, o nás prozrazuje hodně. Dokonce nám mohou hvězdy mohou napovědět i to, jaké líčení se pro nás hodí. Podívejte se, co přisoudily právě vám a nechte se inspirovat našimi zkrášlovacími tipy!

Jana Pospíšilová
Jana Pospíšilová 09. 09. 2021 16:00

Některé ženy milují extravagantní make-up, jiné dávají přednost přirozenému vzhledu a další experimentují s různými styly. V tomto směru nás může výrazně ovlivnit i znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili. Jak? Pojďme se na to podívat blíže.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Dámy narozené v Kozorohu preferují klasické líčení. Milují vysoce kvalitní přípravky určené k péči o pleť a často zůstávají po celý život věrné jediné značce. Rády začínají den osvěžující sprchou či bylinnou koupelí. Svůj drsný vzhled v práci obvykle podtrhují jemným, ale dokonalým líčením v zemitých tónech.

Pro večerní vzhled dávají přednost o něco nápadnějšímu tmavě zelenému očnímu stínu a řasence prodlužující řasy, přičemž vždy mají jemně nalíčené rty. V jejich oblíbených vůních převládají hořké dřevité tóny. Naopak vůbec nemusejí květinové parfémy.

Vodnář (21. 1. - 19. 2.)

Ženy narozené ve Vodnáři milují svobodu. Nerady se vážou a v životě si chtějí užít hlavně pohodlí. Rády chodí na výlety, a proto považují kosmetickou cestovní soupravu za svého nejlepšího, a navíc velmi praktického společníka. Velmi oceňují lehké krémy, které se rychle vstřebávají do pokožkyMají v oblibě jemné letní vůně a při líčení preferují světlé nenápadné tóny.

Ryby (20. 2. - 20. 3.)

Ryba je vodní znamení, a proto je velmi propojena se svým prvkem - vodou. Miluje relaxaci a ráda se zbavuje každodenního stresu v bazénu nebo termálních lázních. Pokud nemá čas na wellness, ráda si užije klidu doma ve vaně.

Pokud jde o péči o obličej a tělo, věnuje pozornost bohatým texturám, ve výběru parfémů ale zůstává zdrženlivá, preferuje ty lehké a svěží. Ráda se nechává hýčkat masážemi nohou. Jemné modré tóny a náznak řasenky jí vždy dodají dokonalý vzhled.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Žena Beran je skutečný „balík“ energie. Nejraději by tančila na třech večírcích najednou a zářila jako hvězda. Nemá čas na hodiny osobní péče, stále však věnuje pozornost vysoce kvalitním výrobkům a bohatým texturám. Produkty 2v1 nebo 3v1 jsou přesně její šálek kávy.

Miluje sprchové gely, kterými si můžete zároveň umýt i vlasy, pudrový make-up, jenž vám vykouzlí dokonalou pleť, nebo vlasové ošetření, které nemusíte oplachovat. Žena - Beran má ráda upravené nohy a nehty nalakované poutavými a vzrušující barvami. Miluje červené rty a zdůrazňuje oči. Její vůně je nezaměnitelná. Nejraději má ty trochu těžší, které podtrhnou její ohnivý temperament.

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Býkům vládne planeta Venuše. Již od kolébky se proto chlubí smyslností a uměním svádět. Pro ženu narozenou v Býku je důležité, aby kosmetické výrobky obsahovaly bohaté přísady, a především aby měly trvalý účinek.

Vůně by měly být hlavně svůdné. Pro ženu - Býka není až tak důležité, aby šlo o nejnovější hit nebo nejdražší značku. Hledá spíše vůně, se kterými má něco společného nebo je na nich něco zvláštního. Večerní líčení pak může být trochu extravagantní, ale ne přehnané. Kouřové oči nebo krvavě rudé rty patří k největším sváděcím lákadlům žen narozených v Býku.

Blíženci (22. 5. - 21. 6.)

V souladu s heslem Dnes takhle, zítra jinak potřebují Blíženci pořád něco nového. Neradi se zavazují a milují rozmanité textury a různé barvy, zvláště pokud jde o krásu. Preferují výrobky ze stejné řady, zejména pro péči o obličej, ale jen zřídka se jim podaří spotřebovat celou nádobku s krémem.

Parfémy a deodoranty musejí být lehké a svěží. Pod nos jim nejdou květinové a příliš ženské vůně. Raději použijí pánský deodorant své drahé polovičky. Zřídkakdy sáhnou po nejdražších výrobcích. Raději si užívají rozmanitost, kterou jim nabízí segment středních cen.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Ženy narozené v Raku oceňují především útulnost a často jsou velmi starostlivé. Neměly by ale zapomínat ani na sebe a občas si dopřát rozsáhlý omlazovací program ve wellness centru.

Ženy - Raci sledují lunární kalendář, podle něj pak plánují rituály krásy a návštěvy kadeřnictví. Mají nejraději výrobky s komplexní ochranou - oceňují například dostatečnou hydrataci, přiměřený UV filtr a zpevňující účinek v denním krému.

Lev (23. 7. - 23. 8.)

Lvice zbožňují velkou show. Všechno jemné je pro ně příliš nudné, takže s přirozeným vzhledem se u nich nesetkáte. V péči o pleť dávají přednost luxusním výrobkům. Krémy s kaviárem nebo částicemi zlata jsou pro ně to pravé. Pokud jde o make-up, žena - Lvice používá třpytivé oční stíny v červené nebo oranžové barvěDekolt podtrhuje zlatým práškem.

Samozřejmě nesmějí chybět divoké účesy a bohatě namalované řasy. Temperamentní ženy zrozené ve Lvu jsou skutečnými ctitelkami Slunce a měly by při péči o tělo myslet na kvalitní UV ochranu. Milují teplé a sladké vůně, aniž by byly až příliš ženské.

Panna (24. 8. - 23. 9.)

Pokud jde o kosmetiku, nejsou Panny vůbec „panenské“. Mají jasnou představu o preferovaných produktech a rády si dopřejí něco zvláštního. Oceňují jasné linie, a to i u kosmetických výrobků. Na honosné balení přípravků kladou jen malý důraz a raději nakupují ve větším množství.

Panny o sebe rády při koupeli pečují nejrůznějšími přírodními produkty. Ačkoli čas od času vyzkoušejí něco nového, svým oblíbeným značkám zůstávají věrné.

Váhy (24. 9. - 23. 10.)

Krása a smyslná estetika hrají u Vah prim. Vzhled je pro ně hodně důležitý, proto věnují hodně času péči o tělo. Váhy umějí velmi dobře svádět, ale na druhé straně jsou také rády dobývány.

To platí i pro kosmetické výrobky. Preferují produkty v atraktivním obalu a rády se zabývají výběrem nejvhodnějšího přípravku. Oblíbily si dekorativní kosmetiku a produkty, které nabízejí vysoce kvalitní péči. Je pro ně rovněž důležité, aby přípravky dobře voněly a obsahovaly cenné přísady.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Žena - Štír je svůdkyně a bez váhání přijímá výzvy. Dekorativní kosmetika v tmavých bohatých barvách na ní vypadá dobře. Ženy narozené ve znamení Štíra mohou nanášet i silnější vrstvy. Například jim sluší výrazné oční stíny.

Nutností jsou pro ně také kvalitní tekuté oční linky. Mají rády smyslné parfémy a zvláště večer dávají přednost sladkým a těžkým vůním, které muže přitahují a okouzlí. Zajímají se o asijské kosmetické produkty a velmi jim prospívá akupunktura.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Žena - Střelec je všestranný příznivec kosmetiky. Oceňuje především vysoce kvalitní produkty, ale nechce trávit příliš mnoho času před zrcadlem. Výrobky, které kombinují několik kosmetických přípravků, například kompaktní prášek, jsou tak pro ni ideální.

Oceňují také produkty šetrné k přírodě. Ženy - Střelci si také pravidelně dopřávají speciální omlazovací program. Hodně cestují a rády si s sebou vozí dobře vybavený kosmetický kufřík. Používají jasné, někdy velmi výrazné barvy. Pečují vždy o celé tělo a dobré tělové mléko je pro ně stejně důležité jako vhodná péče o obličej.

Zdroj informací:

Freundin.de

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články