3 znamení zvěrokruhu, která mají často problémy se svými rodiči

3 znamení zvěrokruhu, která mají často problémy se svými rodiči
Zdroj: Freepik

Hádáte se se svými rodiči, nebo udržujete přátelské vztahy, v nichž konflikty nemají své místo? Podívejte se, která znamení zvěrokruhu umějí udělat v rodině pořádné dusno.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 07. 09. 2021 07:00

Tito lidé se svými rodiči jen zřídka vycházejí dobře. Většinou jsou příliš svéhlaví na to, aby respektovali jejich názor, a tak k hádce není nikdy daleko. Najdete se mezi nimi?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Bývají u svých rodičů nepopulární pro svou upřímnost. Tu si Vodnáři dovolí jen k těm, o kom jsou přesvědčení, že je mají rádi a ustojí to. Vidí věci hned z několika úhlů, a proto vám často řeknou do očí názor, který se vám nemusí líbit. Nerozumějí si s těmi, kteří ze sebe dělají oběť každé situace.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou na rodinu extrémně zatížení, ale občas to berou ze špatné strany. Snaží se tak na sílu udržet rodinné vztahy, že tím občas napáchají více škody než užitku.

Dost často také předstírají, že jsou jejich rodinné vztahy v nejlepším pořádku. A to i ve chvíli, kdy to tak už dávno není. Svým přístupem ostatní členy rodiny rozčilují a dostávají se s nimi do konfliktu.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Uzavřené Panny, které často žijí podle svých představ a nestarají se o to, zda naplňují sny někoho dalšího. Nesnaží se potěšit své rodiče. Myslí jen na své dobro.

Často jsou pro rodiče velkou neznámou. Ani v dospělosti na ně nebývají příliš fixované, to je spíše výsada Střelců. Nebojí se proti rodičům vystoupit a distancovat se od jejich názorů.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články