3 znamení zvěrokruhu, která v říjnu uzdraví energetický zdroj svých financí a dopřejí si, po čem už dlouho touží

3 znamení zvěrokruhu, která v říjnu uzdraví energetický zdroj svých financí a dopřejí si, po čem už dlouho touží
Zdroj: Freepik

Podívejte se, kdo se v říjnu konečně postaví své budoucnosti čelem a začne uvažovat o tom, jak zachází s penězi. Ale žádný strach! Odpustit si na podzim nové a pohodlné oblečení to rozhodně neznamená, to by byla velká škoda. Naopak někteří získají tak lukrativní pracovní nabídku, že se jim otevřou dveře ke splnění těch nejtajnějších snů. Je řeč právě o vás?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 15. 10. 2022 06:00

Není nikdo, kdo by si nepřál mít plnou vládu nad svými financemi. Občas se nám povede utratit tolik, že se to snažíme doma zapřít a svým vysněným kabelkám raději ubíráme nulu. Říká vám to něco? Podívejte se, která tři znamení zvěrokruhu v říjnu najdou zdroj hojnosti, uzdraví jeho toky a možná... si koupí další krásnou kabelku! Nebo boty? Kabát?

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Vodnáři tento rok hrají "finanční prim". Zkrátka se jim daří a podle toho také jednají. Konečně si mohou koupit to, o čem vždy snili, a dopřát si, co dříve nešlo. To ale ještě neznamená, že v určitých chvílích nejednají nerozvážně a neutrácejí až příliš, což je pro zrozence tohoto znamení typické. Jejich heslem je carpe diem a nestarají se o to, co bude zítra. Říjen by to měl ale změnit. Vodnářky budou více investovat a přemýšlet nad budoucností.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pokud jste dlouho šetřili na velkou věc, jako je například koupě nemovitosti, právě říjen vám přeje v tom, abyste se ve svých plánech významně posunuli. Někteří z vás by mohli získat lukrativní pracovní nabídku, nad kterou nebudou váhat ani minutu. Svůj příjem tak budou schopni ovlivňovat, nabízí se bonusová složka mzdy, což je pro Býky nesmírně motivační. Už brzy byste tak mohli mít velké úspory!

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Nejdřív jste šetřili, pak rozhazovali a teď máte pocit, že vám nic nezbylo. Říjen ale vaše rozbouřené myšlenky uklidní a umožní vám dopřát si, co potřebujete a po čem toužíte. Není nic, co by vám teď bránilo. Pracovně se vám velmi daří, jste ve flow a s tím přicházejí i zasloužené finance. Podíl na tom má i manifestace, do které jste se pustili pár týdnů zpátky a která už nese zasloužené ovoce. Jen tak dál!

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články