Horoskop změn: Kdo by měl změnit účes a komu by prospělo zamakat na své postavě?

Horoskop změn: Kdo by měl změnit účes a komu by prospělo zamakat na své postavě?
Zdroj: Pixabay

Nudíte se doma a nevíte, co se sebou? Chtělo by to změnu! Udělejte dobře svému tělu a začněte vypadat dobře. Zapomeňte na cpaní se zmrzlinou u televize! Horoskop vám prozradí, jak se cítit lépe.

Jana Jánská
Jana Jánská 04. 11. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani se budou cítit sebevědoměji a oslnivěji než obvykle. Nečekaný příliv energie je donutí zamakat na své postavě. Fitness centra se stanou jejich novým domovem.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci budou líní a pohodlní. Naordinují si odpočinek a relax. Do pozadí ustoupí i jejich pracovní aktivity, vezmou si dovolenou. Týden u Netflixu však způsobí několik kil navíc, což budou následně těžko shazovat.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Cítíte se unavení, oškliví a bez elánu? Vyrazte mezi lidi! Poslouchejte jejich hovory, smích a připojte se. Ničí vás samota, ve které se poslední čas nacházíte. Uvidíte, jak po boku někoho nového rozkvetete.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Boky, stehna, ruce a lýtka, to jsou partie, na kterých by měli Raci zapracovat. Začněte tedy posilovat a hned se budete cítit lépe a budete samozřejmě i lépe vypadat.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Abyste se cítili sexy, měli byste vyrazit na nákupy. Takové nový kousek oblečení vás donutí těšit se na léto, i přes nepřízeň červnového počasí. Zapracujte však i některých partiích, ať letos oslníte i v plavkách.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Jděte si zaběhat, potřebujete si pročistit hlavu a navíc něco uděláte i pro své zdraví. Není na škodu začít trochu myslet i na styl a módu, určitě to vašemu sebevědomí prospěje.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Vaše vlasy vypadají unaveně, nezdravě a vysušeně. Měli byste navštívit šikovného kadeřníka, který vám poradí, jak se o ně starat a třeba i jiný účes, který by vám lépe seděl.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Vaše tělo touží po změně. Nebojte se estetické chirurgie a zauvažujte nad nějakým tím odsátím tuků, vyhlazením vrásek nebo zvětšením prsou. Budete se pak cítit více sexy.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Dopřejte si relax. Vyrazte s partnerem na wellness víkend a užívejte si masáží, zábalů a jiných procedur plnými doušky. Oba prokouknete o sto procent. Navíc to prospěje i vašemu vztahu.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

V zimě se vám výrazně zhoršila pleť a ani na jaře se to nezlepšilo. Je čas s tím něco začít dělat. Začněte používat kvalitní kosmetiku nebo se poraďte s dermatoložkou. Přece se nebudete skrývat celé léto pod rouškou!

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Udělejte si den jen sami pro sebe. Fitko, masáže, kosmetika, nákupy a kafe s přáteli. To vám pomůže cítit se zase po dlouhé době jako atraktivní jedinec a ne jako servaná troska.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby by se měly zaměřit na vlasy a pleť. Používejte bylinky a za pár týdnů uvidíte, jak se vaše pokožka rozzáří a vyčistí. No a vlasy oslní jako letní červencové slunce.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články