Co o vás prozradí barva vlasů: Jsou zrzky skutečně vášnivé a blondýnky hloupé?

Co o vás prozradí barva vlasů: Jsou zrzky skutečně vášnivé a blondýnky hloupé?
Zdroj: Freepik
Naivita a hloupost je u blondýnek často jen mýtem. Tyto ženy si naopak často dokáží vše dobře promýšlet.Zrzavé ženy jsou temperamentní a není výjimkou, že se dobře orientují v oblasti výtvarného umění.Brunetky spojuje spolehlivost, klid, chytrost, ale také s jistota. Často spoléhají na svou přirozenost. 
Tajemné, energické a nedostupné ženy někdy trpí zbrklostí.
+ 1 fotka+ 2 fotky

Neexistují pro to žádná vědecká vysvětlení, ale podvědomě přiřazujeme nositelkám určitých barev vlasů konkrétní vlastnosti. Možná je to tím, že barvy jsou pro nás důležité a mají na nás obrovský vliv. Co říkají jednotlivé barvy vlasů o charakteru?

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 02. 04. 2021 13:30

Pokud si myslíte, že váš temperament neodpovídá zažitým představám, není nic snazšího,než tu představu poupravit pomocí barvy vlasů. Pokud je zesvětlíte nebo ztmavíte, změníte tím i svou osobnost a dáte to jasně na vědomí svému okolí. Co mu naznačujete?

Blond vlasy

Blondýnkám se většinou přisuzuje mírnost, naivita a hloupost. Tohle ale úplně neplatí, protože řada blondýn je i velmi chytrých. Často si dokážou věci dobře rozmýšlet a zvažovat, než se do něčeho pustí. Blondýny ale také dobře vědí, že muži mají rádi plavé vlasy, a někdy toho využívají ve svůj prospěch.

Zrzavá barva vlasů

Zrzavých žen není tolik, proto se o nich říká, že jsou výjimečné. Často jsou temperamentní, divoké, ale také tvrdohlavé. Většinou je spojuje jakési kouzlo osobnosti, dokážou překvapit. Nebojí se ukázat svou jedinečnost. Nebývá výjimkou, že se dobře orientují v oblasti umění. Traduje se o nich, že mají i nadání v milostné oblasti. Dokážou se prosadit, což může někdo zaměnit za drzost. Červené pruhy působí vyzývavě. Ženy, které si je přidají do barvy vlasů, mohou žadonit o pozornost.

Hnědé vlasy

Brunetky bývají spojovány se spolehlivostí, klidem, chytrostí, ale také s jistotou. Často spoléhají na svou přirozenost. Jsou plné vnitřní energie, kterou ale nutně neventilují. Nepotřebují triky ani výstřednosti. Hnědá barva bývá také symbolem usazenosti. Proto řada žen s barvami experimentuje, ale nakonec se rozhodne pro hnědou. Nicméně i hnědovlásky dokážou být v soukromí vášnivé.

Ženy, které nosí kaštanově hnědou, jsou považovány za přirozené vůdkyně a někdy se může zdát, že se směrem k partnerům chovají mírně povýšeně.

Černé vlasy

Černovlásky v sobě mívají hodně energie, ale také působí tajemně a nedostupně. Vypadají jako rázné ženy, někdy trochu s nádechem zbrklosti. Jednají rychle a často i bezhlavě. Mají rády, když se druzí pokoušejí o jejich přízeň.

Výrazné barvy vlasů

Barvy jako červenou, fialovou či zelenou volí ženy, které chtějí za každou cenu zaujmout a vyniknout mezi ostatními. Jsou velmi osobité a často vyčnívají nad ostatními.

Zdroje informací:

powerofpositivity.com

sensationalcolor.com

minq.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články