Barvy podle horoskopu: Berani jsou křiklaví, Raci milují chodit v černé

Barvy podle horoskopu: Berani jsou křiklaví, Raci milují chodit v černé
Zdroj: Freepik

Která barva dělá vašemu znamení zvěrokruhu dobře a měli byste se jí obklopovat, to vám prozradí tento horoskop! Můžete se jím inspirovat při nákupech módy, nebo třeba při malovaní bytu.

Jana Matušková
Jana Matušková 12. 06. 2023 05:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani milují křiklavé barvy a cítí se v nich velmi dobře. Proto by si klidně nechali vymalovat v bytě na tyrkysovo nebo třeba oranžovo a vůbec by jim to nepřipadalo nevkusné. V každém outfitu zkombinují minimálně tři pestré barvy, na ulici je tedy nepřehlédnete.

Býk (21. 4. – 21. 5)

Býci bývají blázni do pastelových barev, kterým podřizují jak nákup oblečení, tak i doplňků. Bohužel tyto barvy často kombinují tak bláznivě, že už to bývá většinou na škodu.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Rudá pro Blížence! Tak by se měl jmenovat film, který řekne v názvu vše. Blíženci milují rudou, červenou, rubínovou i malinovou. Červená a její odstíny jsou pro Blížence pastvou pro oči. Ženy ve znamení Blíženců proto milují rudé rtěnky!

Rak (22. 6. – 22. 27.)

Raci se rádi obklopují černou barvu, je jim v ní dobře. Neevokuje v nich smutek a žal, ale pokoj a smysl života. Černá barva je vždy nedílnou součástí outfitu většiny Raků, bez černých ponožek by z domu nevylezli.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Žlutá je barva Lvů, proto milují pampelišky, slunce a banány. Také mají zálibu v automobilech této barvy. Lvi milují žluté zlato, bílé se jim nelíbí. Nejlépe se cítí v létě pod slunečními paprsky, tropické teploty jim vůbec nevadí.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jestli je nějakému znamení přisouzena hnědá barva, jsou to Panny. Většina znamení tuto barvu nemá ráda, evokuje v nich něco špinavého, nečistého, třeba bláto nebo exkrement. Panny však tyto předsudky nemají a hnědou barvu přímo milují.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy si libují v šedé barvě. Umí nakombinovat klidně padesát odstínů šedé do jednoho slušivého outfitu, bytu či jiného prostoru, který chtějí Váhy zútulnit. Kromě šedé je jejich oblíbenou barvou i stříbrná, která je takovou luxusnější příbuznou šedé.

Štír (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou zastánci toho, že nejkrásnější, nejčistší a nejposvátnější barvou je bílá, která je pro ně symbolem nevinnosti. Štíři se snaží žít život v sepětí s touto barvou, ne vždy se jim to ale povede. Toto znamení totiž rádo zazlobí!

Střelec (23. 11. – 21.12.)

Fialky, šeřík nebo levandule, to jsou nejoblíbenější květiny Střelců. A víte proč? Ne kvůli jejich opojné vůni, ale kvůli jejich nádherné barvě, kterou Střelci zbožňují. Fialová ve všech jejích odstínech je jejich favoritem.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh by byl nejradši neustále obklopen vším zeleným. Občas jeho vášeň k této barvě až hraničí s obsesí. Zelený dům, auto, oblečení, kryt na telefon i notebook. Není už to trochu moc? Nepřekvapí vás, když prozradíme, že Kozorozi rádi jí špenát!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři milují modrou barvu. Ať už tmavě či světle, blankytnou nebo tyrkysovou. Prostě modrá je pro ně barva klidu, chladu, rozvahy, což jsou vlastnosti, které je v životě oslovují.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby milují všechny barvy, nosí je podle nálady. Neumí je kombinovat, ale vůbec jim to nevadí. Rády jsou středem pozornosti, k čemuž jim výrazné a pestré barvy dobře slouží.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články