Horoskop barev: Kdo by měl vsadit na rudou a komu sluší pastelové barvy?

Horoskop barev: Kdo by měl vsadit na rudou a komu sluší pastelové barvy?
Zdroj: Freepik

Jaká je vaše oblíbená barva? Co vám sluší a na co byste měli zapomenout? Podívejte se na paletu barev, kterou vám přiřadily hvězdy. Řiďte se naším horoskopem a můžete si být jisti, že vždy budete vypadat stylově a ne jako klaun.

Jana Jánská
Jana Jánská 06. 09. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Beran milují červenou, rudou a oranžovou. Potkáte je většinou s červenou kabelkou, kravatou nebo jiným doplňkem, kterým ukazují, že je to jejich osudová barva.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci milují přírodu, stromy, rostliny, a proto je jejich osudovou barvou zelená. Přináší jim do života klid, mír a racionalitu. K životu jim stačí málo, žijí v souznění s přírodou.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se snaží nikdy nebýt na ničí straně. Nemají rádi konflikty a jsou rádi neutrální. Mají rádi i stejné nemastné neslané barvy. Vše i v jejich domě najdete v šedesáti odstínech béžové.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raky uklidňuje voda. Vydrží sedět hodiny u vody a hledět na hladinu. Raci bývají často rybáři a pobyt u vody jim přináší balzám na duši. Jejich osudovou barvou je samozřejmě modrá.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou rádi středem pozornosti, proto je na ulici nikdy nepřehlédnete. Jejich outfit vždy hýří barvami. Červená, oranžová, tyrkysová nebo žlutá, to je jasný Lev na procházce.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny žijí v sepětí s přírodou, proto je jejich oblíbenou barvou barva země a to hnědá. Vidí v ní zemitost, jasnost a smysl života. Hnědá barva jim nutno říci oproti jiným sluší.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou čestní, čistí a upřímní lidé. Pro ostatní by se rozdaly a jejich osudovou barvou je bílá. Jejich nevinností si občas i zavaří a lidé je proto často využívají.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou melancholici, jejich oblíbenou barvou je tedy černá a šedá. Nikdy byste na jejich oblečení nenašli pestré barvy a nejvíc se odvážou, když si vezmou tmavě modrou.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci jsou věčně usměvaví, optimističtí a veselí, proto mají rádi žlutou barvu slunce. Málokdy je něco rozhodí a zamrzne jim úsměv na tváři. Když už na to přijde, jsou schopni vystřelit šíp a zasáhnout.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi mají rádi bezpečí, teplo domova a svou rodinu, to jim evokuje fialová barva. Milují fialové doplňky, fialky a bohužel i fialové stíny, ve kterých vypadají otřesně.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mají rádi luxus, jejich oblíbenou barvou je tedy zlatá. Působí na ně honosným, snobským a prestižním dojmem, proto v ní mají klidně i auto nebo rychlovarnou konvici.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou roztomilé panenky a mají rády růžovou barvu. Jsou milé, poslušné a často nemají vlastní názor. Jejich oblečení o nich prozrazuje mnoho a vždy září na dálku.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články