Detaily z plesových outfitů: Verešová s copánky a kamínky, Mališová s vlnami a Kuchařová s luxusními šperky

Detaily z plesových outfitů: Verešová s copánky a kamínky, Mališová s vlnami a Kuchařová s luxusními šperky
Zdroj: Veronika Nováková, Renata Bušková, Herminapress/koláž Lifee
Modelka a lékárnice Jana Doleželová oblékla šaty od návrhářky Petry Pilařové.Zde šaty, psaníčko a šperky v detailu. Jana bohužel během plesu ztratila jednu z náušnic, která byla posetá brilianty a jejíž cena se pohybuje kolem 100 000 korun.Přítelkyně Jaromíra Jágra Dominika Branišová oblékla róbu od návrhářky Zuzany Lešák Černé. Doplnila ji psaníčkem Yves Saint Laurent. „Zvolila jsem pro Dominiku nádhernou metalickou látku v antracitové barvě, kterou mám na Domče moc ráda. Střih šatů se neobešel bez obrovské vlečky a velkého množství látky," popisuje návrhářka.Vlasy se Dominika rozhodla vyčesat.+ 33 fotek+ 34 fotek

Detailně jsme pro vás rozebrali nejdůležitější plesy letošní sezóny. Jaké účesy mezi celebritami nejvíce frčí? Herečka Sara Sandeva překvapila roztomilou ofinkou, většina krásek ovšem sází na klasiku v podobě rozpuštěných vln, které volně splývají po zádech. A když máte korunku krásy? Tak ji hlavně nezapomeňte doma!

Veronika Nováková
Veronika Nováková 20. 02. 2023 12:00

Plesová sezóna každoročně odráží nejnovější trendy, které vládnou světu showbyznysu a módy. Nejinak tomu bylo letos a celebrity kromě účesů experimentovaly také s drahými šperky, make-upem nebo blyštivou bižuterií, kterou si neváhaly lepit do vlasů nebo na tváře.

Andrea Verešová s copánky a kamínky

Topmodelka Andrea Verešová je ozdobou každého plesu a výjimkou nebyl ani ten letošní Česko-Slovenský. Make-up a vlasy jí upravila vizážistka Veronika Běhounková, se kterou spolupracují například Marie Rottrová nebo Inna Puhajková.

Jelikož měly Andreiny šaty od Zuzany Lešák Černé připomínat mlhovinu, rozhodla se modelka zužitkovat také třpytivé kamínky, které se na šaty nevešly. „Všechny jsou ručně lepené. Pár jich odpadlo, ale některé mi vizážistka Verunka Běhounková nalepila na tvář a do vlasů. Všechno se spotřebovalo," vysvětlila Lifee.cz Verešová, která účes ozvláštnila ještě několika zapletenými copánky sepnutými do natupírovaného culíku. Outfit doplnila šperky italské značky Gismondi, další doplňky potom pocházely z dílny Dolce&Gabbana.

Sara Sandeva s ofinkou

Přítelkyně Jakuba Prachaře, herečka Sara Sandeva, sice nepřišla na Český ples v doprovodu svého milého, přesto na sebe upozornila nejen odvážným outfitem. Růžový komplet z dílny módní návrhářky Hermine Khalaf Pogosyan totiž umělkyně ozvláštnila blyštivými šperky od české firmy Korbička a své husté oříškové vlasy nechala sepnout do drdolu s roztomilou ofinkou. Jak Sara prozradila Super.cz, ofinu si skutečně nechala ostříhat, jelikož po ní dlouho toužila. Za její účesovou proměnou pochopitelně nestojí nikdo jiný, než její dvorní kadeřník Michal Zapoměl.

Miss Krystyna Pyszková vynesla korunku

Úřadující královna krásy Krystyna Pyszková zaujala na obou důležitých plesech sezóny velmi netypickými doplňky. Na Česko-Slovenský do pražského Obecního domu oblékla rudé šaty od návrhářského dua Poner, které doplnila šperky Gismondi v hodnotě přes jeden milion korun.

Český ples, který se konal o týden později, pojala o poznání honosněji a v bílých šatech s perlami připomínala Odettu z Labutího jezera. Šaty ze salonu Le Monika doplnila chlupatou kabelkou z dílny návrháře Jimmyho Choo a šperky značky Gismondi. Vše ale přebila korunka krásy, kterou exkluzivně pro Miss Czech Republic vytvořila česká značka Šenyr Bijoux a kterou Krystyna neváhala na ples vynést.

Účesům dominovaly rozpuštěné zvlněné vlasy

Pozadu letos nezůstala ani Miss Earth pro rok 2015 Karolína Mališová, která na Česko-Slovenském plese předvedla v pudrových šatech Poner účes, který je podle českých celebrit aktuálně nejvíce trendy. Své dlouhé blond vlasy totiž nechala jen načechrat a volně splývat ve velkých vlnách. Podobně si daly vlasy upravit také modelka Agáta Hanychová nebo ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko na Českém plese.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články