Módní policie z Česko-Slovenského plesu: Verešová jako mlha, Dejdarova žena v zelené, Perkausová se šperky za miliony

Módní policie z Česko-Slovenského plesu: Verešová jako mlha, Dejdarova žena v zelené, Perkausová se šperky za miliony
Zdroj: Renata Bušková/koláž Lifee
Herec Martin Dejdar s manželkou DanielouDejdarova manželka DanielaMartin Dejdar zvolil originální obutí.Moderátorka Eva Hecko Perkausová s manželem.+ 32 fotek+ 33 fotek

Pražský Obecní dům ožil v sobotu tradičním Česko-Slovenským plesem, který byl letos věnovaný 30. výročí vzniku obou samostatných států. O zlatý hřeb večera se postaral svým vystoupením zpěvák Václav Neckář. Jak drahé šperky vynesla moderátorka Eva Perkausová? A jak vypadá éterická mlha v podání modelky Andrey Verešové?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 02. 2023 09:00

Mezi pozvanými hosty, kteří si letošní 9. ročník tradičního plesu vychutnali, nechyběli Martin Dejdar s manželkou Danielou, modelka Karolína Mališová, finalistka Eurovize Patricie Fuxová ze skupiny Vesna, nebo Václav Neckář s kapelou Bacily. „Václav je ve skvělé formě, těší se dobrému zdraví," prozradil Lifee.cz zpěvákův bratr Jan.

Filantropka a spisovatelka Barbara Nesvadbová oblékla flitrované šaty od návrhářky Tatiany Kovaříkové. „Šperky jsou značky Gismondi, jelikož toto klenotnictví je hlavním partnerem BeCharity (nadační fond, který Barbara založila - pozn. red.)," prozradila spisovatelka. Cenu šperků odhaduje na dva miliony korun.

Andrea Verešová přišla za bílou mlhu

Modelka Andrea Verešová je každoročně ozdobou Česko-Slovenského plesu a ujít si jej nenechala ani letos. Tentokrát v pohádkových šatech od své oblíbené módní návrhářky Jany Pištejové. Letos jsem si řekla, že bych ráda šla za bílou mlhu. Ty kamínky na mých šatech jsou ručně šité," poukázala modelka pro Lifee.cz.

Zdobily ji také diamantové šperky od slavného italského klenitnictví Gismondi, další doplňky potom pocházely z dílny Dolce Gabbana. Chtěla se mnou jít také dcera Vanessa, ale nakonec musela dát přednost jiným povinnostem," prozradila modelka, které tak dělal společnost jen manžel, podnikatel Daniel Volopich.

Eva Perkausová ve špercích za téměř 3 miliony

Moderátorka CNN Prima News Eva Perkausová oblékla modré šaty od sourozeneckého dua Poner, které doplnila šperky v hodnotě necelých tří milionů korun. Na tradiční ples ji doprovodil manžel Ivan Hecko, který si ji hlídal jako ten nejvěrnější bodyguard. „Náš šestikilový drobek, syn Kilián, má hlídání u babičky. Stále kojím, takže bublinky si nedám, ale večer si chceme s manželem užít," prozradila nám Eva, která se na konci listopadu 2022 stala mámou.

Václav Neckář jako půlnoční překvapení

Zlatým hřebem večera bylo vystoupení Václava Neckáře, kterého do Obecního domu doprovodil bratr Jan. Zpěvák se těší dobrému zdraví a ples si skvěle užil„Jsme poctěni, že nás slovenská agentura oslovila, abychom zde zahráli a brácha zazpíval. Je to pro nás na podobné akci premiéra. Po těch 52 letech, co Bacily existují, jsme rádi, že jsme se něčeho takového dočkali," prozradil Lifee.cz Jan Neckář.

Jak říká, halušky si raději dopřeje na Slovensku, proto místo rautu obdivoval šaty přítomných dam a honosné prostory. Byly doby, kdy jsme tancovali, ale víte, co se říká - muzikanti, ti mají k tomu tanci hrát. Když na to přijde, tak si na jevišti také zaskotačíme. Václav by tancoval také moc rád, ale momentálně mu nohy úplně dobře neslouží, takže je rád, že na to jeviště přijde. V minulosti dělal i roznožky a skákal. Měl k tanci velmi blízko přes svoji manželku, která byla primabalerínou Národního divadla," prozradil Neckář na svého bratra.

Na slavnostním menu v pražském Obecním domě nechyběly čerstvé ústřice s omáčkami Bloody Mary a Ponzu, v senu stařená a vyuzená trhaná kachna servírovaná s kynutými Bao Buns knedlíčky a chybět nesměly ani tradiční halušky s brynzou, pažitkovým olejem a slaninou.

Na nejpovedenější outfity Česko-Slovenského plesu se můžete podívat v naší bohaté fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články