Hvězdy Česko-Slovenského plesu: V uplynulých letech nejvíce zářily Verešová i Perkausová

Hvězdy Česko-Slovenského plesu: V uplynulých letech nejvíce zářily Verešová i Perkausová
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Andrea VerešováMonika LeováVeronika StýblováKarolína Mališová+ 18 fotek+ 19 fotek

Tradiční Česko-Slovenský ples se po dvouleté pauze způsobené pandemií koronaviru vrací a Lifee.cz u toho nebude chybět. V jakém modelu nás letos potěší modelka Andrea Verešová nebo slovenská zpěvačka Celeste Buckingham? A objeví se ve velké večerní také slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, pod jejíž záštitou se akce koná?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 02. 02. 2023 14:30

Po přestávce v letech 2021 a 2022 se honosný Česko-Slovenský ples uskuteční 11. února 2023 v pražském Obecním domě tak, jak jej známe. Tradiční společenská událost letos připomene 30. výročí vzniku obou samostatných států. Lifee.cz zde pochopitelně nebude chybět a přinese vám rozhovory jak ve formě článků, tak zajímavých videí.

Česko-Slovenský ples budou uvádět Maurerová a Kobielsky

Na 9. ročníku Česko-Slovenského plesu se setkají významné osobnosti z oblasti kultury a umění, vědeckého, podnikatelského, diplomatického a politického života, aby utužovaly přátelské vztahy a vzájemnost mezi Českou a Slovenskou republikou. Hosty budou bavit kapela Chinaski, Lenka Filipová nebo Václav Neckář & Bacily.

Večerem budou provázet česká moderátorka a herečka Michaela Maurerová a slovenský divadelní, filmový a televizní herec Vladimír Kobielsky. Záštitu nad plesem i letos převzali český prezident Miloš Zeman a slovenská prezidentka Zuzana Čaputová.

Zlatým hřebem večera bývá příchod Andrey Verešové

Slavnostní večer si tradičně nenechá ujít ani řada známých tváří, které vynesenými outfity udají trend celé nadcházející plesové sezóně. Zlatým hřebem večera je každoročně příjezd modelky se slovenskými kořeny Andrey Verešové. Pravidelně akci navštěvují také zpěvačka Celeste Buckingham, herečka Hana Gregorová nebo moderátorky Eva Perkausová, Monika Leová nebo krátkovlasá kráska Gabriela Lašková.

Na poslední ročník před pandemií covidu, tedy v roce 2020, zavítala modelka Nikol Švantnerová ještě bez bříška. Letos - pokud dorazí - předvede těhotenské křivky. Jak jí to před dvěma lety slušelo? Na to se můžete podívat v naší obsáhlé fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články