Móda z Plesu jako Brno: Kuchařová a těhotná Švantnerová ve špercích za statisíce, Kalivodová recyklovala šaty

Móda z Plesu jako Brno: Kuchařová a těhotná Švantnerová ve špercích za statisíce, Kalivodová recyklovala šaty
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee
Modelka Taťána Kuchařová oblékla róbu od návrhářského dua Poner.Pro Ples jako Brno si Taťána Kuchařová rovněž zapůjčila šperky italského klenotnictví Gismondi.Šperky Gismondi vyjdou na stovky tisíc korun.Zpěvačka Kate Matl pózuje s těhotnou modelkou Nikol Švantnerovou.+ 15 fotek+ 16 fotek

V moravské metropoli proběhl v sobotu po dvouleté pauze další ročník Plesu jako Brno. Na jedné z nejprestižnějších akcí plesové sezóny nechyběly krásné dámy ani drahé šperky. Například modelky Taťána Kuchařová a Nikol Švantnerová se blýskly drahými kameny v hodnotě hned několika stovek tisíc korun. Co dobrého hostům naservírovali a jak jim to slušelo?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 29. 01. 2023 09:30

Jubilejní desátý ročník opulentního Plesu jako Brno se konal v brněnské Fait Gallery. Nouze jako tradičně nebyla o známé osobnosti, které mnohdy vážily cestu až z Prahy. Ples moderoval Libor Bouček a součástí zábavy bylo vystoupení kapely Olympic. Honosnou událost si pochopitelně nenechal ujít frontman kapely Petr Janda, který si navíc na parketu užíval po boku půvabné manželky Alice.

Taťána Kuchařová zářila v diamantech

Náročný den měla modelka Taťána Kuchařová, která odpoledne nechyběla na vyhlášení výsledků prezidentských voleb ve štábu generála Petra Pavla, aby potom večer zazářila na brněnském plese. Na něj oblékla sněhobílé šaty od návrhářského dua Poner. O šperky za několik stovek tisíc korun se modelce postaralo prestižní italské klenotnictví Gismondi.

Jak modelka uvedla na svém Instagramu, na ples ji přivedly bohulibé povinnosti spojené s její nadací. „Nesmírně si vážím toho, že tato nejprestižnější plesová událost již několik let podporuje seniory, o které pečuje moje nadace Krása pomoci," píše Kuchařová, která přišla zahalená do svého vlastního parfému Iconic by Tatiana. Ten pro ni na míru namíchal kadeřník Tomáš Arsov. Navozovat má pocit jedinečnosti.

Nikol Švantnerová s bříškem a šperky za tisíce

Ten si zajisté užila i modelka Nikol Švantnerová, která co nevidět přivede na svět svého prvního potomka. Také ona oblékla šaty z dílny sourozenců Ponerových, pro změnu ve výrazné růžové barvě, a ozdobila se drahými šperky od klenotnictví ALO Diamonds.

Bdělému oku módních fajnšmekrů neunikla ani operní pěvkyně Andrea Kalivodová. Lepá tmavovláska se na plese objevila ve stejných tmavě zelených šatech, které oblékla ve středu v rámci módní přehlídky návrhářky Natali Ruden.

V menu nechyběly ústřice či tygří krevety

V menu opulentního večírku ani letos nechyběly ústřice, hosté si ale rovněž pochutnávali na grilované chobotnici, halibutovi s lanýžovou omáčkou, čerstvém tuňákovi nebo grilovaných tygřích krevetách. Jako sladkou tečku si mohli nabídnout karamelovou panna cottu, malinový nebo pistáciový dortík nebo čokoládovou špičku s vaječným likérem.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články