Nejnovější trendy v těhotenské módě: Rihanna i Dominika Cibulková ukazují, jak dát na odiv bříško

Těhotenská móda se mění. Své křivky můžete pyšně vystavovat.
Zdroj: Profimedia/koláž Lifee
Rihanna ve velmi odvážných šatech od Diora nechala kromě bříška vyniknout i zbytek postavy.Dominika Cibulková v elegantních latexových šatech od návrháře Borise Hanečky.Rihanna na Off-White přehlídce podzim/zima, která byla součástí pařížského týdnu módy. V ruce drží malou růžovou Dior kabelku a na sobě má upnuté mini šaty.Slovenská tenistka si dávala vždy záležet na tom, aby jí to slušelo. Bříško ji nijak neomezovalo. + 20 fotek+ 21 fotek

Těhotenství bývá označováno za nejkrásnější období v životě ženy. Co nám ale poněkud komplikuje, je výběr oblečení. Měnící se tělesné proporce způsobují, že musíme výrazně obměnit šatník a podvědomě toužíme schovat bříško. To ale vůbec není potřeba. Obléknout bez obav můžete upnuté šaty nebo nechat bříško vykukovat úplně, jako to učinily například zpěvačka Rihanna či tenistka Dominika Cibulková. A svět bude patřit jen vám!

Kristýna Nováčková
Kristýna Nováčková 29. 01. 2023 09:00

Moderní doba vychází vstříc všemu, co bylo v minulosti považováno za tabu. Schovávat bříško, a nejlépe ani nevycházet z domu, je naštěstí dávno minulostí. Nyní můžete hrdě chodit odhalená či v upnutém oblečení a nikdo k tomu nebude mít žádnou hloupou poznámku. Inspirovat se můžete zpěvačkou Rihannou, která ze svého těhotenského oblečení udělala módní trend. Odhalené bříško dávala na odiv jako nikdo před ní.

Dominika Cibulková v odvážných šatech

Velmi šikovně se s těhotenskými proporcemi vypořádala i slovenská tenistka Dominika Cibulková. Na módní akci Fashion LIVE! 2022 v Bratislavě například oblékla latexové šaty, které měl na svědomí módní návrhář Boris Hanečka.

Dominika v nich vypadala prostě skvěle a trend odvážných šatů vynášela dál. Na akci Envy v Bratislavě si pro změnu vzala krásné hnědé, které obepínaly bříško. S outfity jí pomáhal stylista Andrej Kusálik, který má na tento druh šatů velmi dobré oko. Na všechny zmíněné modely se můžete podívat ve fotogalerii.

Upnuté šaty vám vrátí sebevědomí a budou vám slušet

Co z toho plyne? Krásné a přitažlivé můžeme být i s miminkem v bříšku. Nemusíme čekat, až shodíme poporodní kila, abychom vynesly sexy kousek. Co vás v těhotenství rozhodně nezklame, jsou šaty. Sluší bez rozdílu všem a je jisté, že i pro sebe seženete ty pravé.

Jejich nezpochybnitelnou výhodou je, že mnoho z nich je šitých tak volně nebo elasticky, že se dají nosit v běžném stavu, těhotenství i po porodu. Takové kousky navíc seženete nejen v těhotenské módě. Ve fotogalerii najdete i jedny opravdu krásné růžové šaty, které jsou navíc uzpůsobené na kojení. Pokud si k nim navíc pořídíte těhotenské silonky, budete za hvězdu v každé společnosti.

Těhotenské kalhoty si rozumí s bílou halenkou i blejzrem

V těhotenství vám ale skvěle poslouží i kalhoty, legíny či džíny. I když vás vaše běžné už velmi záhy začnou nepříjemně tlačit v pase, můžete sáhnout po těhotenské verzi uvedených oděvů. Džíny nebo legíny určené pro budoucí maminky s volnou bílou halenkou jsou trefou do černého. Působí velmi svěžím dojmem, a navíc je tato kombinace roky ověřenou záležitostí. Chybu neuděláte ani s černými volnějšími kalhotami a pohodlným blejzrem.

Velkým pomocníkem vám v průběhu těhotenství může být i podpůrný pás. Ten byste si měly pořídit, ať se děje cokoliv. Vaše záda trpí i při zatížení batohem, který si nosíte do práce, natož s několikakilovým miminkem, jež na rozdíl od batohu odložit nemůžete. Navíc vám pomůže nejen od bolesti, ale i zmírní vytahání kůže.

Pokud nechcete za dočasný šatník zbytečně utrácet, porozhlédněte se po sociálních sítích, kde seženete spoustu těhotenského oblečení z druhé ruky, a až ho samy nebudete potřebovat, můžete ho stejným způsobem poslat dál.

Na všechny doporučené těhotenské kousky i to, jak to slušelo těhotným celebritám, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články