Módní policie z Českého plesu: Hanychová i Vondráčková zářily ve zlaté, Kynychová si troufla na průhledné šaty

Módní policie z Českého plesu: Hanychová i Vondráčková zářily ve zlaté, Kynychová si troufla na průhledné šaty
Zdroj: Renata Bušková/koláž Lifee
Bohuš Matuš s manželkou LuciíBohuš Matuš si s manželkou také zatancoval.Agáta Hanychová a Jaromír SoukupAgáta Hanychová předvedla těhotenské bříško v saténových šatech od návrhářky Sandry Markové. + 14 fotek+ 15 fotek

V pražském Obecním domě v sobotu proběhl 5. ročník tradičního Českého plesu, který si nenechalo ujít velké množství známých osobností. Nechyběly mezi nimi Agáta Hanychová, která co nevidět přivede na svět třetího potomka, Hanka Kynychová ve velmi odvážných šatech, Tereza Pergnerová nebo manželka Bohuše Matuše Lucie, která do společnosti doprovodila svého muže.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 19. 02. 2023 09:30

Moderátorskou dvojicí Českého plesu se letos stali elegán Jan Čenský a modelka Iveta Lutovská, která pro tuto příležitost oblékla saténové šaty s holými rameny v barvě královské modři. Zlatým hřebem večera bylo vystoupení Heleny Vondráčkové, která ve zlatých flitrovaných šatech vystřihla své největší hity, jako Vzhůru k výškám nebo Dlouhá noc.

Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem

Dlouhou noc si užívala také modelka Agáta Hanychová, která na ples přišla v doprovodu svého partnera Jaromíra Soukupa„Říkala jsem si, že se nebudu líčit, protože jsem od rána dělala svíčkovou a byla s dětmi venku," vzkázala svým fanouškům na sociálních sítích. O make-up a účes se jí nakonec postarala kamarádka Marta Rajohnson. Agáta přivede co nevidět na svět svého třetího potomka, holčičku, a zakulacené bříško už pod saténovými šaty v pudrovém odstínu nešlo přehlédnout.

Bohuš Matuš s Lucií

Po dlouhé době se ve společnosti objevil také zpěvák Bohuš Matuš s manželkou Lucií, která před fotografy příliš často nechodí. V pastelově modrých šatech jí to velice slušelo a o make-up se jí postarala naše lektorka líčení Diana Vitikačová. Lucie svého muže doprovodila do sálu a v průběhu jeho vystoupení si jej natáčela na společný instagramový účet. Později si s manželským párem zatancovala také Agáta Hanychová s Jaromírem Soukupem.

Odvážná Hanka Kynychová

Nejodvážnější model večera bezpochyby vynesla cvičitelka Hanka Kynychová, která se předvedla v róbě s flitrovaným topem, nabíranými černými rukávy a zcela průhlednou sukní„Šaty mi navrhla Martina Pipková Loudová a nechala jsem to v její režii," prozradila nám Hanka během kostýmové zkoušky. O tom, že by se styděla, prý nemůže být řeč. Ostatně, není k tomu důvod, protože Hanka si postavu udržuje i několikadenními tréninky u sebe ve fitku.

Mezi dalšími hosty se objevila například přítelkyně Jaromíra Jágra, modelka Dominika Branišová, která ovšem namísto hokejové legendy přišla v doprovodu návrhářky Zuzany Lešák Černé. Ta také v rámci tomboly věnovala šťastnému výherci voucher na šaty v hodnotě 80 000 korun.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články