Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Jak šel čas s nejsledovanějším párem Česka

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup: Jak šel čas s nejsledovanějším párem Česka
Zdroj: Se souhlasem Agáty Hanychové
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se blíže seznámili díky jeho televiznímu pořadu, kam byla modelka pozvaná na interview.Agáta tvrdí, že se Jaromíra Soukupa rozhodla sbalit a prostě to udělala.Z flirtu se vyklubala láska a tohle je jejich první oficiální společná fotografie.Agáta od té doby o vztahu téměř živě referuje na svém profilu na Instagramu.+ 18 fotek+ 19 fotek

Začátkem léta Česko šokovala zpráva o tom, že Agáta Hanychová (37) randí s Jaromírem Soukupem (53). Záhy se ukázalo, že nejde o novinářskou kachnu ani výplod přicházející okurkové sezóny. Pár se dal dohromady během natáčení jednoho ze Soukupových pořadů a od té doby modelka svůj vztah prakticky nepřetržitě dokumentuje na sociálních sítích. Dočkáme se brzy také reality show?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 13. 07. 2022 15:35

Jak k jejich sblížení došlo, to Agáta svým fanouškům osvětlila na svém profilu na Instagramu. S o sedmnáct let starším mediálním magnátem Jaromírem Soukupem se totiž modelka poznala během natáčení jednoho z jeho pořadů.

Agáta Hanychová sbalila Jaromíra Soukupa

Tak já jsem přišla k Jaromírovi na rozhovor a stála jsem venku, kde jsem kouřila cigarety s komparzem. Přišel Jaromír s batohem a měl hrozně hezké nohy a já jsem se rozhodla, že ho sbalím. A tak jsem ho sbalila,“ vyprávěla fanouškům zamilovaná Agáta.

Důležité vyjádření, které de facto oficiálně potvrdilo jejich vztah, pochopitelně Jaromír Soukup učinil prostřednictvím jednoho ze svých pořadů na TV Barrandov. Jsem rád, že vás můj vztah zajímá, to svědčí o tom, že vám nejsme lhostejní. Pikantnosti se ode mě nedozvíte,“ usmíval se mediální magnát spokojeně a dodal: „Každý má právo na kousek štěstí, včetně mě a Agáty.“

Jak to celé začalo?

„Myslel jsem, že už mě nic nepřekvapí. U hostů mám většinou převahu, u vás ji nemám,“ pronesl Jaromír Soukup při natáčení s Agátou v jeho pořadu Instinkty. Agáta připustila, že je čerstvě po rozchodu s chirurgem Andrejem Nikovem a majitel mediální skupiny vytušil, že by mohl doufat v její sympatie. A nemýlil se!

Modelku potom začal zpovídat, jako by si o ní vedl soukromý dotazníček a vyhodnocoval své vlastní možnosti. „Jak by měl vypadat váš partner? Má to být herec? Mně došla slova,“ připustil Soukup, že ho krásná brunetka uváděla do rozpaků už jen svou přítomností. „Vím, že jste fajn ženská. On někde je,“ skládal jí komplimenty. Agáta na jeho hru přistoupila: Já jen chci, aby se ten člověk usmíval.“ 

Jsme zkrátka šťastní!

Já bych k tomu řekla jediné, jsem šťastná. Ti, co mě znají, vědí, že jsem spokojená, a to je asi nejdůležitější, a mé děti jsou také šťastné,“ tvrdí zamilovaná Agáta na svém profilu na Instagramu, který denně zásobuje příběhy - ať už ze španělské Marbelly, nebo od břehů Vltavy. Do Španělska už se s Agátou podívala také celá její rodina, včetně dcerky Mii, syna Kryšpína, sestry Korduly nebo mámy Veroniky Žilkové.

V Karlových Varech se na festivalu s partnerem neobjevili, místo toho dali milenci přednost romantice ve vylidněné Praze. Bez přítomnosti paparazzi fotografů si užili šlapadel na Vltavě, utopence i hodinku tenisu. Po krátkém pobytu doma se vydali nazpět do Španělska, kde se prohánějí na skútru. Přes den navštěvují pláže, večer zapadlé hospůdky a užívají si jeden druhého.

Věkový rozdíl je (zatím) netrápí

Sedmnáctiletý věkový rozdíl prý páru vůbec nevadí. Já jsem nikdy neměla staršího chlapa, což se o mně ví. A nevadí mi to, je to skvělé. Mohu k někomu vzhlížet a rozdíl ani nevnímám, jsme oba sportovně založení. Navíc chodím s boxerem, což jsem vždy chtěla,dodává Agáta spokojeně.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články