7 vlastností Jaromíra Soukupa, které okouzlily nejen Agátu Hanychovou. Bude český James Bond kandidovat na prezidenta?

Jaromír Soukup: Vlastnosti, které na něm ženy milují
Zdroj: Showpix
Dcera Mia a syn Kryšpín jsou teď Agáty největší parťáci. Muž po jejím boku možná zastane roli hlavy rodiny.Novou láskou mediálního magnáta Jaromíra Soukupa je modelka Agáta Hanychová.Módní styl Daniela Craiga je vybroušený do posledních detailů. Dost možná, že Jaromíra Soukupa čeká po boku nové partnerky změna image. Daniel Craig patří mezi nej herce světa, takhle mu to slušelo mezi ženami na premiéře bondovky 'No Time To Die'. + 7 fotek+ 8 fotek

Mediální magnát Jaromír Soukup tvoří nový pár s modelkou Agátou Hanychovou. Tato zpráva šokovala před pár týdny celé Česko. Zapátrali jsme, co ženám na Jaromírovi tolik imponuje a proč si Agáta po jeho boku připadá jako princezna?

Jana Jánská
Jana Jánská 25. 06. 2022 12:30

Ačkoliv je spojení Agáta Hanychová a Jaromír Soukup pro mnoho fanoušků překvapující, když se podíváme na Jaromíra pod ženským drobnohledem, najdeme nejen podobu s hercem Danielem Craigem, ale i zajímavé vlastnosti, díky kterým mu ženy lehce podlehnou.

1. Bondovské rysy a image drsňáka

Vypracované tělo, image drsňáka a zároveň gentlemana dohromady vytváří podobnost s hercem Danielem Craigem. Představitele Jamese Bonda milují ženy po celém světě. A stejně jako Daniel, bývá i Jaromír často obklopen ženami. Má za sebou profesionální kariéru boxera a v minulosti se věnoval také atletice, konkrétně desetiboji. Stejně jako Agáta je v boxerském ringu jako doma. Box by mohli trénovat spolu, Soukup je totiž mimo jiné majitelem profesionálního boxerského týmu Médea Boxing Team.

2. Rodinný typ

Jaromír Soukup je často ve společnosti vídán v doprovodu svých dětí Lukáše a Natálie. Dnes už dospělé potomky má z manželství s ekonomkou Monikou. Lukáš Soukup se v roce 2015 stal ředitelem akvizice v TV Barrandov a podílí se, stejně jako Natálie, na podnikatelských aktivitách svého otce. Natálie miluje jízdu na koni a věnuje se tomuto sportu profesionálně.

3. Pozorný a velkorysý

O ženy pečuje Jaromír Soukup jako o diamant. Je milovníkem velkých gest a své o tom ví například jedna z jeho předchozích partnerek, herečka Kateřina Brožová. K padesátým narozeninám jí neváhal připravit opulentní oslavu v restauraci Soho s bohatým programem a řadou vzácných hostů.

4. Miluje červený koberec

Zatímco jiní muži se straní záře reflektorů a účast na společenských akcích berou jako povinnost, Jaromír se na červeném koberci cítí jako doma. Nechybí na důležitých událostech jako jsou divadelní premiéry nebo karlovarský filmový festival. Sláva mu není na obtíž.

5. Podnikavý a pracovitý

Miliardář Jaromír Soukup je vlastníkem a ředitelem TV Barrandov, ale v jeho portofoliu najdeme i mediální agenturu, vydavatelství a další firmy. Vlastní několik nemovitostí po celém světě, miluje cestování a momentálně si zamilované hrdličky užívají v jeho vile ve Španělsku.

6. Mistr komunikace

Soukup se v minulosti angažoval také v politice. Ve své televizi moderuje několik diskuzních pořadů a nezalekne se žádných konfrontací. Ve svých pořadech tak vyzpovídal řadu významných hostů české kulturní a politické scény, včetně prezidenta České republiky Miloše Zemana. Nově se také věnuje dabingu.

7. Vzdělaný a odvážný

Absolvoval práva na právnické fakultě Univerzity Karlovy a roce 2019 překvapil svým prohlášením, že zvažuje kandidaturu na prezidenta. Právě odvaha je vlastnost, která je mu vlastní. Politologové se domnívají, že je Soukup bez šance, ale možné je všechno. I to, že by se z Agáty Hanychové stala první dáma.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články